Acasă Blog 4 motive să îți instalezi acasă un dedurizator Kinetico

4 motive să îți instalezi acasă un dedurizator Kinetico

939
0

Calitatea apei este mai mult decât importantă pentru orice gospodărie și după cum știm, din păcate, în România există o mare problemă legată de duritate. Apa devine dură din cauza ionilor de calciu și de magneziu existenți în cantitate mult peste limita normalului și este catalogată drept „dură” în mod oficial în momentul în care ea conține o cantitate de carbonat de calciu cuprinsă între 120 și 180 miligrame pe litru.

Daca concentrația de carbonat de calciu depășește 180 de miligrame pe litru apa este considerată foarte dură. Din fericire, problema durității apei se poate rezolva simplu și ușor prin instalarea unui dedurizator Kinetico. Deși dedurizatoarele sunt printre noi de ani buni, discutăm astăzi despre o tehnologie despre care nu multă lume a auzit iar în cele ce urmează vom prezenta 4 motive principale pentru care ar trebui să-ți instalezi și tu un dedurizator Kinetico.

4 motive să îți instalezi acasă un dedurizator Kinetico

Devii preventiv în ceea ce privește sănătatea

Deși nu există studii medicale capabile să indice negru pe alb faptul că pietrele la rinichi sau dermatita apar exclusiv și din cauza apei pe care o folosim zi de zi de la robinet, sunt afecțiuni care apar frecvent în societate și care te fac să devii mult mai preventiv. Este bine să fim preventivi atunci când vine vorba despre sănătatea noastră și să încercăm pe cât posibil să investim în aparate care ne pot ajuta în acest sens, inclusiv într-un dedurizator Kinetico.

Protejezi o gamă largă de electrocasnice

Apa dură atacă electrocasnicele care sunt conectate la rețeaua de apă sau care folosesc apă pentru diverse scopuri. Discutăm aici despre mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, boilere, cafetiere, espressoare și așa mai departe. Este bine să fim preventivi mai ales atunci când investim foarte mulți bani în echipamente electrocasnice de calitate, iar soluția perfectă în această situație este un dedurizator Kinetico ce poate fi instalat simplu și rapid.

Dedurizatorul Kinetico nu are nevoie de alimentare cu energie electrică

În ultimii ani tehnologia dedurizării apei s-a dezvoltat foarte mult și astăzi avem parte de aparate care pot rezolva problema durității apei fără să fie necesară conexiunea la rețeaua de energie electrică. Instalarea unui dedurizator Kinetico se face foarte simplu, cu ajutorul unui instalator și nu are nevoie de alimentare cu energie electrică. Așadar, în contextul energetic din ziua de azi acest lucru este un mare avantaj. Este un aparat care nu creste consumul de energie.

Este o investiție bună pe termen lung

Un dedurizator Kinetico este o investiție bună din multe puncte de vedere pe care le vom trece în revistă în cele ce urmează. În primul rând, discutăm despre o companie cu renume mondial. Kinetico are sediul peste ocean, în Ohio Statele Unite și a luat naștere în anii 70. O companie cu peste 50 de ani vechime cu siguranță a rezistat pe piață din pricina faptului că a oferit nu doar soluții pentru probleme, dar mai ales CALITATE. Așadar, sunt șanse mari ca un dedurizator Kinetico să te țină zeci de ani fără să apară nici cea mai mică problemă la el.

În al doilea rând, un dedurizator Kinetico este mult mai econom față de alte soluții existente pe piață și reușește să funcționeze în parametrii de performanță maximă cu un consum de sare cu până la 70% mai mic. Evident, problema nu se pune legat neapărat de costuri, sarea nu este foarte scumpă, însă discutăm despre întreținerea aparatului sau mai bine zis despre efortul fizic necesar alimentării lui cu sare. Există economie pe termen lung dar și comoditate.

Așadar, în linii mari, cine dorește să aibă parte per total de o apă mult mai calitativă, cu siguranță o să investească într-un dedurizator Kinetico, capabil să prevină apariția unor boli, capabil să prevină defectarea aparatelor electrocasnice și totul fără să folosească nici măcar 1 kW pe an energie electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here