Acasă Arhiva 4 motive să cumperi un aspirator robot

4 motive să cumperi un aspirator robot

890
0

Aspirator robot? Dar cum, încă nu avem mașini zburătoare ca în Familia Jetson! Nu, nu despre acel tip de robot este vorba. Chiar dacă nu avem capacitatea de a crea roboți umanoizi care să ne semene și care să facă toată treaba în casă în locul nostru, avem capacitatea de a aduce la viață anumite dispozitive care să ne ajute în acest sens.

Aspiratorul robot de exemplu, un gadget destul de simplu dar foarte eficient, apărut prin magazinele noastre destul de recent. Desigur, mulți dintre voi ați văzut acești roboți și prin magazine și pe internet și vă întrebați dacă oare chiar merită investiția, întrucât prețurile nu sunt deloc modice. Un aspirator robot eficient costă minim 1200 RON.

Ei bine, există foarte multe motive pentru care ar trebui să cumperi chiar acum un astfel de aspirator robot. Haideți să trecem în revistă cele mai importante 4 avantaje ale acestui gadget care a reușit să uimească prin utilitate.

4 motive să cumperi un aspirator robot

  1. Scapi de grija aspiratului – multă lume ar spune că nu există alt motiv în afară de lene pentru cei care cumpără un aspirator robot. Ei bine, nu este chiar așa. Aspiratul ia timp și din moment ce avem gadget-uri moderne care pot prelua această activitate din sarcina noastră, de ce să nu ne folosim de ele? La final de zi tu ești cel care are mai mult timp pentru activități personale și automat ești mai câștigat. Timpul este cea mia valoroasă resursă modernă care din păcate, nu prea poate fi cumpărată decât în acest mod.
  2. Funcționează și programat – nu este nevoie să-i dai drumul atunci când ești tu acasă. Este normal ca atunci când ești acasă, să-ți dorești liniște. Urletul aspiratorului este cam ultimul pe care ți-l dorești. Ei bine, acest aspirator robot este unul foarte inteligent, care poate fi programat, pornit, oprit cu ajutorul unei aplicații, de pe telefon. Poți să-l pui la treabă atunci când pleci la serviciu. Acesta va aspira întregul perimetru fără să fie nevoie să stai după el sau ceva de genul. Tehnologia modernă are foarte multe avantaje.
  3. Bateriile sunt suficient de mari – una dintre cele mai mari griji ale celor care ar dori să cumpere un aspirator robot se rezumă evident la baterie. Oamenii au impresia că bateriile țin foarte puțin și că robotul va fi stors de energie înainte să apuce să facă curat în toată casa. Ei bine, nu este chiar așa. Există roboți care pot aspira continuu peste un ceas, iar când simt că rămân fără energie, se întorc singuri la standul de încărcare, se alimentează, apoi își reiau programul. Sunt niște aparate mult mai inteligente decât ar crede unii.
  4. Calitatea de aspirare este bună – când te uiți la un aspirator robot, îți este greu să crezi că ar fi capabil să facă curat prea bine. Noi suntem obișnuiți cu acei mamuți de aspiratoare pe care-i tragem după noi din cameră în cameră, cu saci în care intră 2-3 kilograme de praf. Ei bine, tehnologia modernă ajută în acest caz. Un aspirator robot de calitate face curat foarte bine, are putere de sucțiune de top, și se descurcă foarte bine și la capitolul covoare. Atât timp cât covorul nu este foarte înalt și poate să-l urce, îl va curăța.

Care sunt limitele unui aspirator robot?

Există și limite pentru aceste aparate și este bine să le menționăm. De fapt nu le-aș numi chiar limite, sunt niște lucruri destul de logice. În primul rând, nu este recomandat un aspirator robot celor care au camerele în trepte. Este clar că robotul nu va putea să le urce sau să le coboare. Poate fi util dacă este mutat personal de proprietar din cameră în cameră. Cine știe, poate pe viitor chiar vom avea parte de roboți umanoizi capabili să urce și să coboare trepte. Până atunci, cam aceasta este soluția de compromis pentru cei care doresc un aspirator robot.

Ar mai fi de precizat faptul că terenul robotului trebuie pregătit un pic. Mai exact, ar fi recomandat să nu existe cabluri electrice sau de orice altă natură pe podea. Aspiratorul robot se poate agăța în ele și va necesita intervenția proprietarului. Nu este o problemă prea mare, aparatul știe să trimită notificare pe telefon în caz de asemenea probleme, dar dacă se întâmplă când nu este nimeni acasă, nu-și va face ciclul de curățare conform planului și proprietarii vor fi nevoiți să-l suporte prin cameră. Nu știu câți ar vedea o problemă reală acest lucru totuși…

Cam acestea ar fi cele mai importante 4 avantaje ale unui aspirator robot. Rămâne la alegerea fiecăruia dacă dorește un asemenea gadget sau nu. Important este să realizăm că tehnologia a avut întotdeauna un singur țel, și anume să ne facă nouă, oamenilor, viața mai ușoară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here