Acasă Blog 3 calificări pe care trebuie să le ai dacă nu vrei să...

3 calificări pe care trebuie să le ai dacă nu vrei să mori de foame în provincie

296
0

Viața în orașele mici de provincie este destul de dificilă din cauza faptului că nu prea sunt locuri de muncă. Și atunci când apare câte unul, nu este doar prost plătit, dar cei care angajează se comportă cu tine de parcă ar fi patroni de sclavi, nu de afaceri. Aici în provincie oamenii care au o afacere sunt prea plini de ei ca să realizeze că dacă nu ar avea fraierii de angajați, ei nu ar face absolut niciun ban, din contră, ei se consideră ceva super eroi care salvează lumea de la foamete.

Ca să ai mai multe șanse de a-ți găsi un loc de muncă într-un oraș mic de provincie, este necesar să ai minim 3 calificări, iar aceste calificări să fie cât mai departe una de cealaltă ca și cerințe. Prima calificare pe care oricine trebuie să o aibă în orașele mici de provincie este permisul de conducere categoria B. Prin intermediul lui capeți acces la o serie nouă de meserii, precum șofer livrator la restaurante, Glovo, șofer pe camionete și așa mai departe.

Cea de-a doua meserie pe care ar fi bine s-o deții în provincie este cea de motostivuitorist. Oricât de mici ar fi orașele, mereu există depozite care au nevoie de oameni care să știe să opereze un motostivuitor. Plus că este o meserie plătită de obicei peste medie, pentru că și calificarea este una destul de scumpă. Cea de-a treia meserie pe care ar fi bine s-o ai în orașele mici de provincie, se leagă de domeniul construcțiilor: electrician, instalator, fierar betonist, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here