Acasă Blog OLX a devenit un loc pentru japcă, nicidecum să cumperi ceva la...

OLX a devenit un loc pentru japcă, nicidecum să cumperi ceva la preț corect

102
0

Să cumperi ceva la un preț corect de pe OLX a devenit sinonim cu a căuta acul în carul cu fân. Toată lumea vrea să câștige cât mai mult, nu mai contează dacă ce se vinde face banii sau nu. Terenuri, case, mașini, telefoane, calculatoare, animale, tot ce au oamenii prin curte și nu le mai trebuie, tot ce au găsit uitat prin pod și nu le mai trebuie, toate sunt scoase la vânzare pe OLX, un portal care a devenit mai mult un târg de vechituri, nu un site de comerț cu obiecte second hand.

Viața în România este destul de grea, este dificilă, și de când cu internetul s-au înmulțit și cei care refuză efectiv să se ducă la muncă. Mulți preferă să stea la păcăleală pe OLX sperând să vândă ace brice și carice la super preț. Și, să vezi și să nu crezi, de cele mai multe ori se întâmplă să apară și câte un Dănilă Prepeleac în zonă. De fapt, dacă nu ar exista fraieri care să cumpere toate prostiile la supra preț, probabil cei care le urcă pe internet nu și-ar mai pierde vremea cu așa ceva.

Acesta este unul dintre cele mai mari defecte ale noastre ca națiune, superficialitatea. Vedem un obiect pe OLX, avem bani, dăm cu cardul și aia e, nu mai stăm să ne interesăm mai întâi nu neapărat dacă găsim în altă parte mai ieftin, dar mai de grabă dacă nu cumva ne păcălim dacă facem acea achiziție. Suntem un popor foarte credul care din păcate nu cred că se mai face bine vreodată. Așadar, mare atenție la OLX, dacă vreți să cumpărați ceva de acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here