Acasă Blog 1 din 4 români atârnă la bugetul de stat | Bugetarii câștigă...

1 din 4 români atârnă la bugetul de stat | Bugetarii câștigă cu 32% mai mult față de privați

366
0

Am luat contact recent cu niște statistici înfiorătoare legate de piața muncii din România. Lucrurile sunt destul de clare pentru mine în acest moment, am ajuns la concluzia că dacă ești corect și cinstit și lucrezi la privat ori ai o mică afacere, nu o să reușești niciodată să te ridici din sărăcie, întrucât sistemele sunt concepute în România să jupoaie de viu pe cel care produce banii, și să dea în cantități nesimțite bugetarilor. Haideți să comentăm împreună niște poze revoltătoare din punctul meu de vedere.

Avem aici niște salarii bugetare de 7000 de euro/lună, acordate personalului de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din România, sunt drepturile salariale aferente funcțiilor din Ministerul Justiției.

Un director adjunct, primește la final de lună un salariu de 25.000 de lei, la care i se adaugă sporuri inventate în valoare de încă 10.000 de lei, ajungând într-un final de lună la incredibila sumă de 7000 de euro, adică 35.000 de lei.

Nu contează că este vorba despre brut, întrucât sunt bani care se vor duce la pensia nesimțită pe care o vor primi din bani publici acești oameni cât de curând. Problema cu acești oameni este că nu produc niciun leu, sunt niște întreținuți de lux, care atârnă în cârca a 4 milioane de muncitori privați, muncitori care produc toți banii din România.

Ce poate să facă un om ca să merite un salariu de 7000 de euro / lună într-o țară în care fraierii sunt nevoiți să se descurce cu minimul pe economie de 300 și ceva de euro? Desigur, o să spuneți mulți dintre dumneavoastră că… fiind vorba despre Ministerul Justiției, e nevoie de salarii mari pentru ca oamenii să nu fie atrași de corupție.

Ha, Ha și iarăși HA, întrucât țara este distrusă de corupția din Poliție, Procuratură, Judecătorii și Tribunale. Oricât de mari ar fi salariile, corupția nenorocește România încet și sigur, ajutată de cei 1.3 milioane de atârnători bugetari angajați TOȚI pe pile și felații, pardon, relații, prin orice instituție publică în care se mai scoate la concurs falsificat un post. Așadar, nu există justificare pentru aceste salarii monstruoase.

Nu mai zic de sporuri. SPOR DE SUPRASOLICITARE NEUROPSIHICĂ, SPOR DE CONFIDENȚIALITATE, SPOR DE CONDIȚII PERICULOASE SAU VĂTĂMĂTOARE, ÎNDEMNIZAȚIE PENTRU DOCTORAT. O puzderie de sporuri mincinoase acordate unor bugetari închiși în niște birouri din care freacă menta toată ziua.

1 din 4 români nu produce niciun leu pentru economia țării

Nu o zic eu, nu sunt cifre scoase din burtă, sunt statistici oficiale făcute de Institutul Național de Statistică, sunt DATE PUBLICE care ar trebui să fie îngrijorătoare. Astfel, după cum se poate vedea în imaginea de mai sus, avem 1.25 milioane de atârnători bugetari, trântori cu acte în regulă care nu-și merită leafa, alături de 3.8 milioane de oameni care se trezesc dimineața să se ducă la muncă pe salarii mult mai mici decât ale bugetarilor.

3.8 milioane de muncitori privați trebuie să țină în cârcă 1.3 milioane de bugetari și 5 milioane de pensionari

Eu unul de multe ori stau și mă întreb ce se va întâmpla pe viitor cu România din moment ce astăzi 4 milioane de fraieri trebuie jupuiți până la os de bani, ca să poată supraviețui 1.3 milioane de bugetari cu salarii cum ați văzut mai sus, plus 5 milioane de pensionari.

ATENȚIE, sistemul public de pensii va intra în curând în colaps pentru că nu o să mai aibă cine să cotizeze la el. Tinerii pleacă văzând cu ochii din România pentru că nu au nicio șansă să se realizeze aici, iar sistemul este conceput astfel încât cei care trăiesc azi să țină în cârcă pensionarii de azi. Evident va urma un copals.

În curând în țară vor rămâne doar bugetarii

Următoarea statistică ne informează de faptul că în 2021, au plecat definitiv din România 35.000 de oameni. Ce fel de oameni credeți că au plecat? Bugetari? Nici vorbă, au plecat oamenii buni de muncă, obișnuiți cu munca la privat nu cu trândăvia la stat.

Dacă statisticile pe 2022 vor urma trendul ascendent care se poate vedea mai sus, înseamnă că în maxim 10 ani în România nu vor mai exista 3.8 milioane de muncitori la privat. Să facem un calcul simplu, de probă. Creșterea din 2020 spre 2021 este de +70%. să adăugăm 70% la cifre timp de 10 ani, să vedem ce o să iasă.

Așadar… 2021 35000 de oameni care au părăsit definitiv România

2022 – 61.000

2023 – 103.000

2024 – 175.000

2025 – 298.000

2026 – 507.000

2027 – 760.000

2028 – 1.3M

S-au adunat deja 7 ani și deja ne apropiem de cifra de 3 milioane. Nimic nu este imposibil. Vor rămâne în țară 1 milion de oameni care vor lucra la privat, care vor avea probabil taxe peste 100% din salariu astfel încât să poată ține în cârcă 1.3 milioane de bugetari și vreo 7 milioane de pensionari. Evident este o idee utopică care dorește să atragă atenția asupra pericolului emigrării definitive. Nu interesează pe nimeni…

De ce se pleacă masiv din România? Din cauza sărăciei 

Din nou, nu o zic eu, o zic statisticile oficiale. Pragul sărăciei a ajuns la niște cote alarmante în România. Conform statisticilor, ca să nu fii considerat sărac trebuie să-ți intre în conturi lunar minim 13980 RON, ceea ce vă dați seama că nu se întâmplă decât la unii bugetari. În rest, oamenii trăiesc pe salarii de 10 ori mai mici, respectiv 1500-1700 RON lunar din care evident nu au cum să se descurce. Neavând cum să se descurce, puși față în față cu posibilitatea de a muri efectiv de foame exact ca în Africa anilor 90, oamenii își fac bagajele și emigrează în cifre de genul 35.000, demne de un oraș mic din România.

Statul (bugetarii) jupoaie din ce în ce mai mult de la cei care produc banii

Statistica de mai sus indică precis taxele pe salariu instituite în Romînia ultimilor ani. Se observă o creștere procentuală gradată, ascendentă de la an la an, care nu înseamnă decât faptul că oamenii care produc bani în România încep să devină din ce în ce mai jupuiți prin impozite și contribuții de către stat, pardon, de către bugetari.

Taxele pe salarii au crescut cu aproape 1% în doar 5 ani, și din moment ce orașe întregi fug din România anual mâncând pământul, pe viitor cu siguranță aceste taxe vor crește alarmant. Salariile bugetarilor trebuie crescute periodic așa că în următorii 5 ani, taxele pe salarii vor trece de 50% și România va deveni o țară imposibil de locuit.

UN BUGETAR CARE NU PRODUCE NICIUN BAN CÂȘTIGĂ ÎN ROMÂNIA CU 32% MAI MULT DECÂT CEI DE LA PRIVAT CARE PRODUC TOȚI BANII DIN ȚARĂ

Închei acest articol cu cea mai importantă statistică legată de salarizarea românească. Un bugetar care nu produce nicun ban, câștigă cu 32% mai mult decât un om care muncește la privat, ceea ce nu este doar nedrept și strigător la cer, dar cred că este un caz unic în lume. Nu cred că mai există o țară pe lumea aceasta în care oamenii în general, întreaga șleahtă bugetară, câștigă mai mult decât oamenii care lucrează la privat.

Te apucă și scârba când vezi acest cumul de statistici și începi să te simți din ce în ce mai dornic să-și faci bagajul și să te numeri și tu printre locuitorii orașului cu 35000 de suflete care părăsesc DEFINITIV România anual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here