Acasă YouTube Școala te pregătește pentru a fi un amărât de angajat?

Școala te pregătește pentru a fi un amărât de angajat?

475
0
Școala

YouYube este cu siguranță o platofmă extraordinară, însă atunci când vine vorba despre educație, există fel și fel de personaje care promovează idei stupide prin intermediul acestui produs Google. Ultima stupizenie care mi-a trecut pe la urechi și pe care am comentat-o pe larg pe canalul meu de YouTube (există video mai jos), vine de la Andrei Cosmin, care ne spune că „notele bune la școală nu-ți garantează succesul în viață”, apoi ne mai spune faptul că „școala te pregătește pentru a fi un amărât de angajat”.

Două prostii dacă e să-mi dau și eu cu părerea. Despre prima am să spun pe scurt faptul că TOATE țările civilizate avansează prin educație, investind masiv în educație. Dacă românașii noștri șmecherași urăsc visceral cartea asta nu înseamnă că nu-i bună pentru nimeni. Cartea este bună pentru cei care doresc să reușească în viață cu pixul și foaia, nu cu cârca sau cu milogeala pe YouTube.

Legat de ce-a de-a doua prostie, că  „școala te pregătește pentru a fi un amărât de angajat”, ce pot să zic… Mă umflă și râsul. De parcă ar fi ceva rușinos să fii angajat, de parcă ar exista o societate din care să lipsească de pe piața muncii, componenta angajatului. Adică o societate compusă numai din patroni.

Mai multe detalii, în clipul de mai jos.

Articolul precedent3 motive să cumperi un brad de Crăciun artificial
Articolul următorEste munca la privat, în România, o formă de SCLAVIE MODERNĂ?
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here