Acasă Arhiva 3 motive să cumperi un brad de Crăciun artificial

3 motive să cumperi un brad de Crăciun artificial

563
0
brad de Crăciun artificial

Există o mare dilemă în societate, apărută în special în ultimii 5 ani, în contextul defrișărilor ilegale prezentate în mediul online: bradul de Crăciun rămâne cel natural sau ar fi o idee bună să-l cumpărăm artificial, din plastic? Ei bine, alegerea nu este una atât de complicată pentru că achiziția unui brad de Crăciun foarte bogat de la BraziCraciun.net are foarte multe avantaje, avantaje despre care vom discuta mai detaliat în cele ce urmează.

3 motive să cumperi un brad de Crăciun artificial

  1. Faci economie pe termen lung. Un brad de Crăciun din plastic poate să te țină o viață întreagă dacă ai puțină grijă de el. Chiar este o investiție pe termen lung. La un calcul rapid, să zicem că dai 950 de lei pe un brad artificial Royal Super Lux, discutăm despre o cheltuială pe care în anii următori nu o vei mai face iar cum un asemenea obiect poate să te țină lejer 10 ani, scapi într-adevăr de o cheltuială anuală destul de piperată.
  2. Ești ecologist și ajuți într-un fel planeta. Piața brazilor de Crăciun se împarte în trei mari categorii: brazii naturali care sunt de fapt vârfurile unor brazi uriași, brazii crescuți special pentru a fi folosiți de Crăciun și care se pot ulterior planta în curtea din spatele casei și brazii artificiali din plastic. Prima categorie de brazi este de departe cea care are cel mai negativ impact asupra naturii, cea de-a doua categorie se adresează exclusiv celor privilegiați care dețin o casă și o curte în care să planteze bradul iar ce-a de-a treia categorie, respectiv cea a bradului artificial, este cea care se adresează oamenilor cărora chiar le pasă de mediul înconjurător, de natură. Deși discutăm despre un produs din plastic, este singurul care pe termen lung ajută planeta. Produsele din plastic, reutilizabile, sunt de asemenea singurele agreate în conceptul modern numit economie circulară.
  3. Bradul din plastic nu se scutură. Oricât de „original” ar fi bradul natural, tot mai scapă ace prin casă, ace care sunt destul de dificil de văzut și care sunt identificate de obicei prin urlete. Un brad de Crăciun artificial te ține departe de acest chin pentru că acele din plastic nu se scutură și chiar dacă s-ar scutura, nu ar fi dure.

Bradul de Crăciun artificial – mult mai calitativ față de acum 10 ani

Deși în trecut aceste obiecte din plastic erau de-o calitate destul de precară, se jumuleau destul de ușor și de rapid, astăzi există brazi din plastic destul de calitativi aduși pe piață de niște companii care au înțeles contextul ecologic pe care-l reprezintă, nu s-au gândit doar la bani. Există astăzi companii aliniate perfect la trendurile ecologice pornite la nivel european, aliniate perfect cu ideile propuse în cadrul conferinței COP 21 de la Paris referitoare la reducerea nivelului CO2 pe termen lung, companii care chiar doresc să pună umărul la ideea de a avea cu toții un aer mai respirabil și folosind produse reutilizabile, lăsând brazii în pădure unde le este locul, cu siguranță pe termen lung vom avea cu toții un aer mai respirabil și mai puțin poluat. Puteți citi mai multe despre aceste idei, despre conceptul de brad artificial pe acest blog de Crăciun, blog ce aparține unei companii respectabile care se ocupă cu comercializarea de brazi artificiali.

Articolul precedentCe factori trebuie luati in considerare in solicitarea unui credit rapid?
Articolul următorȘcoala te pregătește pentru a fi un amărât de angajat?
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here