Acasă YouTube Prea mulți psihopați cu permis de conducere sunt în România

Prea mulți psihopați cu permis de conducere sunt în România

668
0
psihopați

România este o țară unică în lume, din multe puncte de vedere. Cine a spus că America este țara tuturor posibilităților, clar nu a petrecut măcar 5 minute în România. Astăzi discutăm despre celebrul eveniment petrecut ieri în capitală, în București, în România, în Europa, în Uniunea Europeană.

Un motociclist, supărat de un alt participant la trafic (pe o trotinetă), a decis să-i dea o lecție. L-a depășit pe om, l-a așteptat la următorul semafor, și-a scos casca din cap iar în momentul în care tânărul pe trotinetă a trecut pe lângă el, motociclistul i-a dat cu casca în cap. Ce s-a întâmplat ulterior? Omul s-a dezechilibrat (cel de pe trotinetă) și a căzut pe contrasens, unde a fost făcut chisăliță de un autoturism care circula regulamentar.

Ei bine, este un episod care scoate la iveală faptul că în țara asta, psihopații unblă liberi, au chiar permise de conducere. Ce-i de-a dreptul halucinant, cică motociclistul era instructor de conducere defensivă și colac peste pupăză, în 2019 a mai produs un incident asemănător în urma căruia un biciclist a murit. Se pare că acest psihopat este recidivist și a fost lăsat liber de autorități. Am discutat mai multe aspecte legate de acest eveniment sălbatic în clipul de mai jos, pe care l-am postat pe YouTube.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here