Acasă YouTube Familiile de bugetari

Familiile de bugetari

546
0

Familiile de bugetari sunt cele mai fericite familii în România. Mă refer evident la acele familii care sunt angajate într-u totul la stat, cu neveste, cu cățel, cu purcel, cu copii, cu verișori, cu nepoți, cam ca pe la Metrorex.

Cine nu și-ar dori un post de pe care să ducă acasă lunar minim 5000 de lei? Cine nu și-ar dori să aibă un loc de muncă fără niciun stres, pentru că după cum bine cunoaștem, bugetarii nu se dau afară unii pe alții dacă cumva, unii nu-și fac treaba.

Familiile de bugetari sunt acele familii care se înfig în creditele Prima Casă fără să stea pe gânduri, iar băncile din România abia îi așteaptă. Cine nu și-ar dori un partener de credit așa înstărit și sigur pe job, precum bugetarul român? Familiile de bugetari sunt familiile care-și cumpără case de vacanță, sunt familiile care spre deosebire de cele din mediul privat, încep să deschidă conturi de economii, în lei și în euro.

Evident, când ai tot familionul băgat la bugetari, nu ai cum sp cheltui cât primești pentru … nimicul oferit de tine. Familiile de bugetari sunt cele care se pun serios pe făcut copii, întrucât au siguranța zilei de mâine asigurată, la fel ca pe vremea lui Ceaușescu.

Atât timp cât nu-i dă nimeni afară, de ce să nu toarne plozi pe bandă rulantă? Ar fi o investiție foarte bună pentru aceste familii de bughetari, peste 18-20 de ani vor mai avea un bogătan în familie, după ce-i vor aranja bineînțeles un loc cald la stat.

Nu mai zic de îndemnizația pentru creșterea copilului, una e să primești o astfel de îndemnizație când ai 13 milioane, adică minimul pe economie, și alta e să crești un copil cu o îndemnizație calculată la salariu de bugetar de 100 de milioane pe lună. Mai multe despre aceste familii de bugetari, în clipul de mai jos.

Articolul precedentPoliția Română își arată mușchii pe Facebook. Pentru cetățenii de rând, când și-i arată?
Articolul următorPrea mulți psihopați cu permis de conducere sunt în România
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here