Acasă Arhiva Măsuri de Prevenție împotriva Corvid 19 la Școala de Șoferi. Din 18...

Măsuri de Prevenție împotriva Corvid 19 la Școala de Șoferi. Din 18 mai, se reiau examinările

1300
0
Școala de Șoferi

Pandemia de Coronavirus a dat peste cap întreaga planetă. În România s-a stat acasă, industria a fost pusă pe pauză o perioadă dar de câteva zile, unele sectoare au început încet să-și reia activitatea.

Natura umană este cea care dictează că nu putem să ne ascundem la infinit de un virus, trebuie să luptăm cu acesta și să încercăm în același timp să ducem o viață normală. Este greu, dar din fericire nu este ceva imposibil.

Examenele pentru obținerea permisului de conducere, reluate etapizat din 18 mai

După expirarea Stării de Urgență, după data de 15 mai, o bună parte din industrie a revenit la viață, odată cu cea mai bună parte a sectorului administrației publice menită să rezolve problemele cetățenilor. Examenele pentru obținerea permisului de conducere au fost și ele suspendate în această perioadă, (ambele probe, cea teoretică și cea practică) însă conform unui comunicat de presă al DRPCIV (DIRECȚIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE ȘI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR), lucrurile urmează să se schimbe începând cu data de 18.05.2020.

Examenele pentru obținerea permisului de conducere vor fi astfel reluate în mai multe etape, iar într-un final, cel mai probabil în luna iunie, activitatea DRPCIV va reveni într-u totul la normal.

Cine va avea prioritate la programare și care sunt etapele reluării activității DRPCIV

Astfel, în primă instanță, vor fi examinați cei care au fost declarați admiși la proba teoretică și programați pentru proba practică în perioada în care a fost declarată Stare de Urgență (întâietate în cazul acestora vor avea cei cu documentele expirate). Examinarea teoretică va fi reluată peste aproximativ 2 săptămâni (la începutul lunii iunie), în funcție de aglomerarea de la proba practică. Programările se vor face online sau prin intermediul aplicațiilor deținute de școlile de șoferi. În comunicatul de presă al DRPCIV, există câteva măsuri de prevenție de care trebuie să se țină cont în timpul examenului:

  • Candidații și examinatorii vor purta masă de protecție
  • Înainte de începerea fiecărei probe autoturismele trebuie dezinfectate
  • La locul de întâlnire pentru examenul practic se va respecta distanțarea socială, candidații trebuie să stea la cel puțin 1.5 metri unii față de ceilalți cât timp își așteaptă rândul.
  • La locul de întâlnire pentru susținerea examenelor (teoretic și practic) vor fi prezenți DOAR candidații, examinatori și instructori auto. Prezența însoțitorilor nu va mai fi permisă.

Măsuri de Prevenție împotriva Corvid 19 la Școala de Șoferi Dicu

Școala de Șoferi Dicu din București (Sectorul 6) își reia așadar activitatea. Vă puteți înscrie pentru oricare dintre categoriile B, C, și CE. Discutăm despre o școală de șoferi Sector 6 foarte bine cotată, renumită pentru nivelul de profesionalism de care dă dovadă în relația cu elevii. Pentru a se asigura un standard de siguranță maxim în timpul pregătirii, Școala de Șoferi Dicu adoptă măsuri de prevenție împotriva COVID 19 de top, după cum urmează:

  • Elevii vor fi obligați să vină cu mască de protecție la orele de conducere, astfel încât nivelul de siguranță să fie unul maxim, să nu existe niciun risc de contaminare. Siguranța este pe primul loc la Școala Dicu.
  • Instructorii auto vor purta obligatoriu măști de protecție în timpul orelor de conducere, astfel încât elevii să fie protejați 100% împotriva COVID 19. După cum știm, masa de protecție împiedică răspândirea COVID 19.
  • Instructorii auto primesc dezinfectant de mâini la intrarea în școala de șoferi sectorul 6. Igienizarea acestora va fi astfel completă în relația cu cursanții. Combinația mască + dezinfectant de mâini este moartea Covid 19.
  • Autoturismele sunt igienizate după fiecare ședință în parte. Sunt curățate la interior cu dezinfectant, mai ales în zonele care sunt atinse de elevi (mânere de uși, volan, schimbător de viteze, bord, centură, etc).

Așadar, dacă ați început căutările pentru o școală de șoferi sectorul 6 și doriți să vă înscrieți pentru obținerea categoriilor B, C, CE, Școala de Șoferi Dicu și-a redeschis porțile iar nivelul de siguranță este unul maxim. Atât timp cât se respectă normele de igienă corespunzătoare, nu există pericol de contaminare cu COVID 19.

Articolul precedentVrei un subwoofer auto? Iată de unde poți comanda unul de calitate
Articolul următorCaserole fructe și legume – soluția pentru o agricultură modernă
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here