Acasă Arhiva Ai gasit masina lovita in parcare?

Ai gasit masina lovita in parcare?

5569
5

Ai gasit masina lovita in parcare?

Zilele acestea am avut parte de o mica surpriza. Am gasit masina “ciobita” in parcare si plina de namol. Autorul probabil ca este un psihopat cu grave probleme mintale, altfel nu imi explic. Pozele vorbesc de la sine. E drept, stau intr-un cartier plin de tigani si de oameni fara prea multa educatie, golani si toate cele, insa de 7 ani nu am avut nici macar cea mai mica problema cu ei. Sincer sa fiu, nici nu prea stau pe acasa astfel incat sa apuc sa cunosc pe cineva. Incep serviciul la ora 6 si ajung acasa seara tarziu, dupa ora 22 15 zile pe luna. In restul zilelor ma ocup de site-urile mele cate 10 ore pe zi.

Asadar, ce faci cand gasesti masina lovita in parcare si nu ai nici un indiciu asupra celor intamplate? Stai si te scarpini ca maimuta in crestet si incepi sa te gandesti ce ai putea folosi ca sa carpesti stricaciunea. Politia ca de obicei, nu stie nimic, vecinii ca de obicei nu au vazut nimic si chiar daca ar fi vazut tot nu s-ar fi amestecat. Aici, la romani, e fiecare cu pizda ma-sii. Paguba e prea mica pentru politie ca sa isi dea interesul. Totusi stau si ma intreb de ce era plina de namol? S-or fi batut cu bulgari de namol sau ce Dumnezeului? Care e logica? Or fi vrut sa ascunda amprentele? :))

Din poze se vede clar ca nu e lovitura de masina, caci s-ar fi facut tandari aripa de plastic. E lovitura de ceva pietre sau fier. La cati betivani umbla noaptea prin zona, chiar te poti astepta la orice. De golani nu mai zic, genul acela de retardati care nu-s in stare sa ia bacul si toaca tone de seminte la scara blocului seara de seara.

Am fost la Carrefour si am cumparat ceva Poxilina ca sa lipesc bucata lipsa si niste vopsea cat mai asemanatoare culorii aripii. Cred ca o sa fie nevoie si de ceva pocnituri. Revin cu un tutorial de “reparatie” aripa de plastic, cu siguranta mai sunt cazuri asemanatoare.

UPDATE

Am aflat de la vecini ca este vorba despre un caine… Musca din aripa pentru ca acolo se ascund pisicile de el, au mai fost cazuri asemanatoare… Deci asa ceva…

 

2015-05-11 12.37.08 2015-05-11 12.38.52 2015-05-11 12.38.59 2015-05-11 12.39.10

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here