Acasă Blog 4 MOTIVE SA DEVII PARTENER CASIER TOTAL DACA DETII UN MAGAZIN DE...

4 MOTIVE SA DEVII PARTENER CASIER TOTAL DACA DETII UN MAGAZIN DE CARTIER SAU UN SUPERMARKET

173
0

Deși multă lume s-a temut de faptul că magazinele de cartier și supermarketurile vor dispărea din România după apariția hipermarketurilor, iată că acest lucru nu s-a întâmplat. Magazinele de cartier sunt acolo unde au fost și înainte și reușesc să aducă în prim plan o serie de servicii pe care hipermarketurile nu le vor putea înlocui niciodată. Cine are nevoie de cumpărături rapide se va duce întotdeauna la magazinul de la scara blocului, nicidecum nu va opta pentru un preț mai mic dintr-un hipermarket către care va fi nevoit să facă jumătate de oră pe drum, uneori și mai bine.

Magazinele de cartier și supermarketurile au început să-și lărgească plaja de servicii oferite în societate iar în cele ce urmează vom discuta despre o soluție încasări facturi oferită prin intermediul CASIER TOTAL disponibilă pentru proprietarii de magazine de cartier, supermarketuri, benzinării, buticuri de Mall și lista poate continua. Am observat cu toții faptul că deși facturile se pot plăti online în ziua de azi, există foarte mulți oameni care au rămas adepți ai chitanței, oameni care preferă să meargă în oraș și să achite facturile cu cash, cu toate că acest lucru necesită timp îndelungat.

Ei bine, o astfel de soluție o oferă și CASIER TOTAL tuturor proprietarilor de magazine, iar partea bună pentru acest sistem este că nu se rezumă doar la facturi. Prin intermediul CASIER TOTAL se poate face încasare rovinietă, încărcare PrePay pentru cartele telefonice, încasare rate bănci și nu în ultimul rând emitere de PAYSAFE. În cele ce urmează vom scoate în evidență 4 motive principale pentru care orice magazin de cartier din România ar trebui să colaboreze cu CASIER TOTAL. Avantajele sunt mai mult de 4 dar ne vom opri la a menționa pe cele mai bune dintre ele.

4 MOTIVE SA DEVII PARTENER CASIER TOTAL

  1. Reușești să atragi mai mulți clienți în magazin

După cum spuneam mai sus, prin intermediul CASIER TOTAL se pot încasa facturi la utilități, se pot plăti roviniete, se pot plăti rate la bănci, emite PAYSAFE și nu în ultimul rând, se pot achiziționa încărcări PrePay pentru Orange, Vodafone și Telekom. Este mai mult decât evident faptul că mulți dintre cei care intră într-un magazin de cartier sau într-un supermarket să achite factura la curent, mai mult ca sigur vor cumpăra ceva și pentru ei, ori pentru acasă. Este o metodă excelentă pentru a crește fluxul de clienți din magazin și pentru a crește vânzările fără să investești absolut nimic.

  1. Reușești să ajuți foarte multă lume

Tinerii din ziua de azi își plătesc facturile online, cu cardul, dacă e vorba despre a-și încărca cartela PrePay se duc pe încarcă.ro și rezolvă problema rapid, în maxim 5 minute. Ei bine, atunci când vine vorba despre bătrâni sau despre oameni care nu prea le au cu tehnologia, magazinul din apropiere care poate să le încaseze facturile sau să le încarce cartelele PrePay devine un adevărat ajutor. Desigur, totul este contra cost, însă CASIER TOTAL devine ajutor în ideea în care oamenii nu mai trebuie să se ducă departe pe la bănci sau pe la Orange, Vodafone sau Telekom.

  1. Ai procent la fiecare vânzare

De fiecare dată când un client cumpără ceva prin intermediul CASIER TOTAL, magazinul primește un comision, indiferent că este vorba despre încasare facturi utilități, încărcare cartela PrePay sau încasare rovinietă. Până la urmă, este vorba de business și toată lumea trebuie să aibă ceva de câștigat. Cu toate că multora dintre noi ne place să ajutăm, în realitate nu o putem face gratis mai ales în situația în care există costuri de întreținere. Toată lumea trebuie să câștige.

  1. Sistemul de vânzare nu te costă nimic, este gratuit

CASIER TOTAL nu costă nimic pentru un proprietar de magazin sau supermarket. Compania oferă soluția completă și se va asigura și de faptul că magazinul va fi marcat corespunzător astfel încât noile servicii să fie vizibile pentru potențialii clienți. Este genul de afacere pe care nu ai cum să o refuzi, întrucât are doar beneficii pentru toată lumea, nu există nici măcar un singur inconvenient pentru care cineva ar trebui să o refuze.

Articolul precedentTu știi câți bani cheltui ca să te duci la muncă?
Articolul următorTE GANDESTI SA CUMPERI UN DEDURIZATOR? IATA DE UNDE POTI CUMPARA UNUL LA PRET BUN
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here