Acasă Arhiva Noul GLA: Descoperă un nivel de confort nemaîntâlnit

Noul GLA: Descoperă un nivel de confort nemaîntâlnit

564
0
GLA

Modelul GLA de la Mercedes-Benz este destinat unor călătorii confortabile, indiferent de distanțe, de anotimp sau de  destinație. Fiecare detaliu și fiecare inovație destinată interiorului oferă o senzație de spațiu, de lux combinat cu sportivitatea, sentimentul libertății și al stării de bine generate de un interior foarte comod de folosit.

Adaptabil, versatil și practic, noul Mercedes GLA  surprinde prin conceputul flexibil al unui spațiu menit să încânte. Facilitățile oferite de dotările standard și cele suplimentare alcătuiesc decorul unei experiențe unice de șofat, înconjurat de eleganță, confort și bun gust. O mașină cu un motor puternic așa cum este Mercedes GLA poate fi surprinzător de confortabil și de comod, pe orice carosabil, indiferent de anotimp.

Hayonul Easy –Pack este destinat închiderii și deschiderii spațiului pentru bagaje cu o simplă apăsare de buton, prin acționare electric. Chiar fără atingere, capacul hayonului este manevrat cu sistemul handsfree – acces, cuprins în cadrul pachetului KEYLESS –GO. Senzorii detectează intenția de acționare a capacului și deschiderea se face automat. Când ai bagaje numeroase, nu mai e nevoie de cineva care să te ajute să îți deschidă compartimentul din spate, modelul GLE cu hayon easy-pack este de ajutor.

Confortul este definit de scaunele comode și plăcute de folosit, mai ales la drumuri lungi. Fiecare conducător auto cunoaște senzația de bine atunci când în zilele friguroase poate încălzi suprafața scaunelor. De aceea noul GLE este prevăzut cu un sistem performant de clkimatizare care nu doar că încălzește iarna scaunele dar le și răcește pe vreme de caniculă, reglând nivelul de umiditate. Cel de-al doilea rând de scaune este reglabil pe lungime, oferind astfel un confort sporit pasagerilor și șoferului, pe drumuri lungi.

O serie de pachete special destinate confortului sunt disponibile la cerere pentru dotarea suplimentară a noului GLE. Pachetul Energizing Plus oferă o echipare premium, iar programele special concepute pentru confort transformă șofatul într-o plăcere reală. Senzațiile unice, starea de bine oferită de sistemul de climatizare prevăzut cu generator de arome parfumate, efectele de masaj în scaune, toate contribuie la o călătorie cât mai agreabilă.

Pentru o conectivitate mai rapida, asistența MBUX pentru interior activează prin interpretarea gesturilor fiecare funcție pe care o alegi, comunici mai ușor folosind smartphone-ul iar navigația beneficiază de imagini live. MBUX te ajută să îți personalizezi cu adevărat autovehiculul, pentru că sistemul este mereu gata să învețe noi setări și preferințe, menite să sporească confortul la volan.

Detaliile mici, dar importante, cum ar fi melodiile preferate, traseul până la job sau numerele de telefon favorite, te ajută să te bucuri pe deplin de experiența unui nivel de confort deosebit. Tabloul de bord, display-ul multimedia și iluminarea sunt customizabile și ajută la crearea unei atmosfere cu adevărat unice în interiorul noului tău GLE.

Sistemul cu comandă vocală Linguatronic înțelege cerințele șoferului iar prin formula magică Hey Mercedes ajunge să identifice și să recunoască comenzi vocale, sugestii și cerințe exprimate verbal, adaptându-se utilizatorului.Tot ce trebuie să faci este să îți exprimi dorințele, căci Mercedes e gata să le transforme în realitate.

Pachetul pentru confort oferit de scaunul multicontur este gândit să ofere o poziție cât mai comodă la volan, ca urmare a reglării cantității de aer aflată în suporturile din lateralele scaunului. La apropierea spătarului, susținerea laterală este mult mai bună, iar camerele de tip gonflabil oferă un efect asemănător unui masaj în regiunea lombară. Persoanele care suferă de probleme ale coloanei vertebrale vor putea șofa mult mai confortabil, pe perioade mai lungi, așezați în scaunele noului GLE. Autovehiculul este dotat cu un suport lombar cu acționare electrică, pentru o susținere suplinmentară a  coloanei vertebrale.

Articolul precedentMISIUNE IMPOSIBILĂ – Poți să găsești o chirie serioasă în România?
Articolul următorDespre casele DĂRĂPĂNATE scoase la vânzare în județele CALAMITATE
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here