Acasă Content Writing De ce afacerile nesigure au șanse mai mari de succes?

De ce afacerile nesigure au șanse mai mari de succes?

1921
0
afacerile nesigure

Rare ori se întâmplă în România să apară cineva care să aleagă un drum pe care nu a mai mers nimeni sau care să vrea să încerce un business nesigur. Oamenii din această țară, în special antreprenorii nici nu concep să nu-și recupereze investiția și asta în timp record, însă de cele mai multe ori un drum sigur nu-ți asigură și calea către succes, mai ales dacă discutăm deja despre o piață sufocată de fel de fel de business-uri deschise care mai de care în circumstanțe mai dubioase.

Cred că afacerile nesigure au șanse mai mari să se bucure de succes în România pentru că de cele mai multe ori, imprevizibilul te obligă să-ți depășești limitele și să devii mai bun în ceea ce faci. De 2 ani de zile de când mă ocup de advertoriale nu am avut niciodată o lună care să semene cu alta iar chestia asta pentru mine a contat destul de mult în ideea că am învățat să-mi caut cei mai buni clienți, nu orice clienți. Atunci când băltești cu niște contracte pe ani de zile, te plafonezi.

Lipsa siguranței m-au făcut de multe ori să mă gândesc la metode noi de a atrage clienți, la metode noi de promovare pe care nu le-a mai testat nimeni, m-a făcut să mă gândesc la ce serviciu pot eu să ofer astfel încât să conving un client să lucreze cu mine și doar cu mine, nu cu alt individ care poate-i mai bun ca mine. Cred că afacerile nesigure au șanse mult mai mari să se dezvolte și să se transforme în ceva super fain atât timp cât te implici trup și suflet în dezvoltarea lor și atât timp cât ești destul de bun în ceea ce faci…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here