Păcănelele sunt cea mai mare țeapă legală din lume, la care statul este complice direct și veți vedea imediat de ce spun asta. În România mai rămâne să vedem păcănele pe coridoarele școlilor sau chiar în sălile de clasă, în rest sunt peste tot, la orice colț de stradă. Se profită grav de o boală psihică, într-un mod cinic, mulți jucători la astfel de aparate ajung să-și pună capăt zilelor.
De ce păcănelele sunt o țeapă
Să luăm să analizăm textul care este scris clar, la secțiunea INFORMAȚII a jocului Wanted Dead Or a Wild.
„Plățile simbolurilor afișate mai sus reflectă nivelul pariului selectat în acel moment. Plata teoretică pentru acest joc este 96.38%. RTP-ul a fost calculat prin simularea a 10.000.000.000 de runde.”
Cu alte cuvinte, din start ni se spune că este o țeapă dublă, explicăm după cum urmează:
ȚEAPA 1 – RTP-ul (Return To Player) este de 96.38%
Așadar, ne spune din start că banii pe care-i vom primi înapoi pe termen lung sunt 96.38% din banii pe care-i băgăm. Și se spune din start că nu ai cum să câștigi, jocul e făcut să-ți dea înapoi sub 100% din cât bagi.
ȚEAPA 2 – RTP-ul a fost calculat prin simularea a 10.000.000.000 de runde
După 10 miliarde de spin-uri, o să ai în cont maxim 96.38%. Sunt curios dacă știe cineva cât înseamnă 10 miliarde de spin-uri ca și timp. Haideți să vedem. Teoretic un spin ține cam 2 secunde în medie. Avem 20 de miliarde de secunde până ajungem la RTP 96.38%. 20 de miliarde de secunde înseamnă 634.19 ani. Deci cineva trebuie să învârtă la jocul ăsta peste 634 de ani doar ca să fie sigur de acel RTP de 96.38%.
În realitate, RTP-ul poate să-și revină la final de rujal, dar pot să existe și câștiguri mari la început, urmând ca la final să fie mult mai mic. De-asta mulți devin dependenți de păcănele dacă primesc niște plăți mari la început, apoi ajung să-și bage și mamele la amanet doar ca să încerce să mai câștige ceva la aparate.
De ce se permite această țeapă colosală numită păcănele?
E simplu de înțeles. TAXELE. Există o grămadă de taxe pe care cazinourile offline și online le plătesc la stat, plus impozitele impuse direct jucătorilor. România de exemplu este singura țară din lume care are impozit pe pierdere, legile sunt făcute de niște imbecili astfel încât dacă intri la cazinou cu 100.000 de lei, joci, pierzi jumătate din ei, la final când dai retragere la cei 50.000 rămași, trebuie să plătești impozit la stat pe acea sumă, asta deși tu ești pe pierdere.
Atât timp cât se încasează sume colosale din jocuri de noroc de către stat, totul e perfect. Sunt bani care se duc în salarii nesimțite, pensii speciale, condiții de lux pentru niște incompetenți puși pe posturi de partidele politice sau de rude.