Acasă YouTube Am trecut în 2022. Să numărăm țepele luate în 2021

Am trecut în 2022. Să numărăm țepele luate în 2021

647
0
țepele

În România, noi cetățenii am ajuns la cumpăna dintre ani să numărăm țepele luate în anul ce tocmai s-a dus. Facem și rezoluții, dacă mai putem. Așadar, haideți să vedem ce putem considera țepe luate în anul 2021, an puternic afectat de pandemia de COVID 19.

Ce țepe am luat în 2021

Țepe de la colaboratori – 5000 RON – Da, când ai un mic business în România, cam iei și țeapă, adică muncești, tai factură și nu mai auzi niciodată de cei care ar fi trebuit să le și plătească… Instanța? Da, dacă ai 3-4 ani liberi din viață și bani extra de avocat. Instanța în România nu este o soluție pentru nimeni. Sunt contracte, sunt facturi, se lucrează legal, dar probabil și cei care dau țepe știu treaba asta, respectiv faptul că nu o să fie acționați în judecată niciodată. Cred că singura soluție pentru a te proteja de aceste gunoaie umane este ca, la fiecare colaborare, să ceri absolut toți banii în avans, lucru pe care am de gând să-l implementez și eu în 2022. După ce că economia merge ca dracu, să mai iau și țepe, nu știu, parcă e prea mult. Chiar așa s-a umplut țara asta de hoți și de țepari?

Țepe de la stat – 30.000 RON – Aici trecem popririle de la ANAF pe care le-am avut în 2021, din cauza faptului că am întârziat cu dările către stat, din pricina pandemiei. În 2020 2021, sectorul privat a scăzut drastic, afacerile nu au prea mers. Nu am putut să dau bani la stat din moment ce eu nu mai fac bani, riscam să ajung boschetar în stradă. Ei bine, celor de la ANAF nu le-a păsat, au furat ei banii din conturi ca ultimii jepcari din moment ce au văzut că am îndrăznit să pun siguranța mea și a familiei mele deasupra statului. Nu am crezut că e posibil să se întâmple așa ceva în România, că dacă știam retrăgeam toți banii din bănci și-i țineam la saltea până își revenea economia. Asta e, din greșeli învățăm. Am fost jefuit de ANAF pentru că am fost corect dar am ales siguranța mea și a familiei mele în loc de ANAF. Din punctul lor de vedere, eu trebuie să dau banii către stat chiar dacă nu mai am cu ce plăti chiria, chiar dacă nu mai am bani de medicamente sau ceva de genul…

Țepe de la Tribunal – 500 RON – În 2021 s-a încheiat celebrul proces cu primăria din Drobeta Turnu Severin, așa că tragem linie. Am fost dat degeaba în judecată, primăria a pierdut fond – apel, dar eu am înregistrat o țeapă de 500 RON. Da, la apel, instanța a decis că eu nu merit cheltuieli de judecată de 1000 de lei cât a costat avocatul meu, ci doar 500 de lei… O bătaie de joc extraordinară menită probabil să descurajeze cetățenii să mai ceară cheltuieli de judecată atunci când sunt târâți prin tribunale de către stat. Vă dați seama, eu care am luat cel mai ieftin avocat, cu 1000 de lei, eu care am venituri modice, eu care mă judec cu o primărie cu buget de sute de milioane, nu primesc cheltuieli de judecată?

Voi cu ce țepe vă lăudați pe 2021?

Articolul precedentTUPEU incredibil marca BANCA TRANSILVANIA. Stăpână pe banii tăi?
Articolul următorANAF pornește executări silite PENTRU SUME DEJA PLĂTITE
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here