Acasă Blog 8 salarii diferite încasate de la stat de o familie de bugetari...

8 salarii diferite încasate de la stat de o familie de bugetari din București

514
0

De multe ori mă întreb unde oare se oprește RIDICOLUL în sistemul bugetar? Se oprește vreo dată ar fi poate întrebarea corectă? Ori sunt șanse formidabile să descoperim când avem impresia că le-am văzut pe toate, una și mai gogonată?

Astăzi o să discutăm despre o familie de bugetari din București care a reușit să mulgă bugetul de stat prin atenție 8 surse diferite de venit.

Osman Akan, a reușit să se angajeze în același timp în 4 instituții publice diferite:

  • Direcția Taxe și Impozite Locale a Sectorului 5 – Salariu 59168 RON
  • Sectorul 5 al Municipiului București – Salariu 17880 RON
  • Infrastructura S5 SA – salariu 18743 RON
  • SNTF CFR Călători SA – indemnizație CA 9906 RON

Și, de asemenea, celebrul concediu pentru creșterea copilului la care majoritatea bugetarilor apelează după ce reușesc să își pună viitorul la adăpost, în valoare de 15514 RON

În total, domnul Osman Akan a reușit să paraziteze 4 funcții publice și să adune un venit total de la stat în valoare de 121.211 RON, adică 24,586 EURO.

Osman Nihal, soția domnului Akan, a reușit să se angajeze în același timp la 2 instituții publice diferite:

  • Spitalul Clinic de Urgență Pentru Copii Sf. Ioan Galați – Salariu 33197 RON
  • Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon – Salariu 3787 RON

De asemenea, și dumneaei a beneficiat de o indemnizație de creștere a copilului în valoare totală de 5782 RON.

Acum, dacă adunăm cele 8 venituri pe care această familie le trage de la stat, iese o sumă totală de 163.977 RON, adică 33.382 Euro.

Acum, am și eu 2 întrebări mari și late:

  1. Cât muncește la privat un angajat ca să adune într-un an 33382 Euro? Nu mai punem la socoteală pe cei care lucrează pe minimul pe economie. Probabil ei nu vor aduna în decursul vieții 33.000 de euro, nu mai zicem să-i aibă în case într-un singur an…
  2. Chiar dă pe-afară de competențe acest domn Osman Akan, astfel încât 4 instituții publice din România să-l țină angajat?

Este evident faptul că acești oameni și-au creat un stil de viață parazitar, astfel încât să nu fie nevoiți să muncească nici măcar o zi la privat. Adună ban cu ban din 8 venituri diferite, toate de la stat, în ciuda fraierilor care se chinuie lună de lună cu munca la privat și care, dacă ar vrea vreodată să încerce să se angajeze și ei la stat, ce să vezi nu sunt posturi libere. Sunt toate acaparate de familia Osman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here