Acasă Blog Vrei să scapi de șoareci? Iată 10 motive să folosești Pest Repeller

Vrei să scapi de șoareci? Iată 10 motive să folosești Pest Repeller

1547
0
Pest Repeller

Există o veche vorbă din popor care spune că uneori ajungi să dărâmi întreaga casă pentru a scăpa de șoareci. Trebuie să știți că este 100% adevărată. Șoarecii pot să fie una dintre cele mai mari probleme pe care le puteți întâmpina dacă aveți casa așezată la câmp sau în jurul unor vecini care îngrijesc ceva mai multe animale.

Șoarecii se înmulțesc cât ai zice pește și rod absolut tot, există case întregi roase de șoareci. Dacă vreți să scăpați de șoareci printr-o metodă modernă ar trebui să folosiți Pestrepeller și cred că există cel puțin 10 motive să încercați aceste aparate moderne înainte de orice altă soluție mai mult sau mai puțin războinică, mai puțin distructivă.

10 motive să folosești Pest Repeller ca să scapi de șoareci

  1. Aceste aparate moderne nu ucid șoarecii. Modul de funcționare al Pest Repeller are ca scop precis prevenția. Ultrasunetele reușesc să alunge șoarecii și să-i țină la distanță undeva la 230 de metri pătrați de jur împrejur.
  2. Nu mai ești nevoit să folosești otravă. Un lucru foarte bun dacă mai ai pe-acasă animale de companie sau copii. Ultimul lucru pe care-l vrei este ca al tău copil să se înfigă la o degustare de otravă de șoareci pe care o găsește pusă oarecum strategic prin colturile casei. Câinii și pisicile de asemenea scapă de un posibil ultim ospăț.
  3. Nu ai de-a face cu mirosuri grele. Spre deosebire de otravă, Pest Repeller nu ucide. Drept urmare, nu o să ai de întors casa cu fundul în sus pentru a scoate șoarecii morți, șoareci care intră în putrefacție.
  4. Nu interferează cu patrupedele. Dacă aveți câini, pisici prin casă sau prin jurul casei, puteți folosi cu încredere Pest Repeller, nu va interacționa cu acestea. Există posibilitatea să deranjeze porcii de guineea, hamsterii, chinchila.
  5. Au o acoperire destul de bună. 230 de metri pătrați reprezintă o casă de dimensiuni destul de mari. În plus, pachetele care pot fi cumpărate de pe internet dețin oricum două aparate, ceea ce asigură protecția pentru peste 500 de metri pătrați. Puteți pune unul în casă și unul mai spre ușa de la intrare care dă înspre curte.
  6. Prețurile sunt destul de mici. Cu maxim 100 de lei puteți cumpăra un pachet de două aparate cu care să vă protejați casa de șoareci. Asta înseamnă undeva la 50 de lei/aparat. Un preț rezonabil zic eu.
  7. Este eficient și pentru păianjeni, țânțari și furnici. Pentru că tot se apropie cu pași repezi vara și începem să ținem ferestrele deschise tot mai mult, un Pest Repeller este eficient și împotriva insectelor, nu doar șoarecilor/șobolanilor.
  8. Este eficient din punct de vedere al consumului. Asta înseamnă că nu-ți va crește factura la curent dacă-l vei ține permanent în priză. 10w este consumul său real, adică 240w pe zi.
  9. Aparatele pot fi livrate oriunde. Cele mai dese probleme cu șoarecii sunt întâlnite pe la țară. Dacă locuiești în mediul rural nu-ți face griji, Pest Repeller va putea ajunge la tine prin intermediul curierului.
  10. Feedback-ul general este unul foarte bun. Dacă veți căuta detalii despre Pest Repeller pe internet veți vedea că în general, oamenii au o părere foarte bună despre el. Este un produs de calitate care-și face treaba. Știu că mulți dintre voi veți fi destul de sceptici, însă sunt sigur că într-un final veți fi la fel de mulțumiți ca toată lumea.

Acestea sunt cele mai importante 10 motive pentru care ar trebui să folosiți Pest Repeller Pest Repellerîn cazul în care aveți o problemă cu șoarecii. Pest Repeller reprezintă o soluție modernă care reușește să țină rozătoarele la distanță fără să le omoare și fără să afecteze mediul înconjurător. Este o soluție mult mai bună față de clasica otravă, care după ce că pune în pericol copiii/animalele din casă, nici măcar nu are efect imediat. Știm cu toții faptul că un șoarece care a mâncat otravă moare cam în 4-5 zile, nu pe loc. Rămâne la aprecierea voastră dacă vreți să încercați această soluție modernă și ecologică în detrimentul otrăvurilor cu efect în timp.

Articolul precedentDe ce unii renunță înainte să încerce?
Articolul următorDe ce căutăm mereu jobul care să ne pricopsească?
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here