Acasă Despre Mine

Despre Mine

2015-05-10 15.54.25Ma numesc Alex Ciocan, am 26 de ani si sunt din Drobeta Turnu Severin. Blogger pe amiralul.info si content writer pe vandimaginatie.ro (under construction). In urma cu 3 ani am descoperit blogosfera, un loc aparte in care am gasit prieteni, colaboratori, bloggeri si oameni inteligenti. In ziua de azi lumea nu mai citeste, Romania este o tara formata in proportie de 70% tineri incapabili sa ia examenul de Bacalaureat, dar blogosfera este specifica prin cultura si promovarea culturii.

Ce inseamna blogul pentru mine? Pentru mine, blogul reprezinta o modalitate de a transmite gandurile mele legate in special de mediul social. Blogul reprezinta o modalitate de socializare intr-un cerc restrans de indivizi, capabili sa inteleaga ideile si gandurile transmise din diverse directii. Blogul pentru mine reprezinta dialogul cu oameni ce se afla pe aceeasi lungime de unda dar si o modalitate de propagare la nivel national si international a unor produse, servicii, campanii, concursuri, etc.

In urma cu 2 ani am inceput sa scriu pe bani. Sa fii content writer este destul de dificil. Ai nevoie de idei, de imaginatie si nu in ultimul rand de rabdare si determinare. Intotdeauna am fost adeptul ideii de a fii propriul tau patron. Atata timp cat am avut joburi platite la ora sau la norma de niste patroni romani zgarciti, egoisti si nepasatori, nu am reusit sa pun un leu de-o parte.

In 2 ultimii ani am scris peste 3000 7500 de articole. Drept urmare, am lansat proiectul vandimaginatie.ro, destinat exclusiv meseriei de content writer. Din nou – under construction.

Primul meu blog a fost amiralul.info, un blog ce dorea sa trateze critic si foarte acid lipsa de personalitate si bun simt din soceitatea contemporana. Daca am reusit sau nu sa schimb ceva atitudine in jur prin intermediul lui, sa fie primit… Daca nu am reusit, macar am satisfactia ca am incercat…

Daca virtual sunt content writer, in viata reala sunt tot content writer.  inca angajatul unei societati ce se ocupa cu vanzare carburanti si produse petroliere , in functia de OPERATOR GPL. Da, am salariul minim pe economie si lucrez 15 zile pe luna. De fapt, acest job de operator gpl a fost cel care m-a determinat sa nu-mi mai doresc sa lucrez pentru patronii romani. Salariul spune totul.

Lista blogurilor mele, chiar daca unele sunt inca nefinalizate:

– amiralul.info

– lolzmonster.com

– un1ka.com

– bloggingthegreen.com

– alexhelp.org

– androidblogger.eu

– andreiblog.info

– blogotainment.net

– alexciocan.ro

– vandimaginatie.ro (BUSINESS)

– thefishjunkies.com

– laptopmagazine.net (EN)

 

Continuarea caracterizarii o gasiti pe amiralul.info.