Acasă Blog De ce unii renunță înainte să încerce?

De ce unii renunță înainte să încerce?

875
0
renunță

În ultimii doi ani de când mă tot învârt în mediul publicității online am văzut multe, am auzit multe. Lucrul care m-a șocat cel mai tare este faptul că unii oameni renunță la anumite afaceri înainte să înceapă să le dezvolte. Sunt oarecum surprins atunci când observ ce fel de mentalitate predomină în România atunci când vine vorba despre mediul business. Există atât de multe idei bune, românii sunt creativi dar din păcate lipsește ambiția, determinarea și nu în ultimul rând, RĂBDAREA.

90% din magazinele online care ajung să vândă bine sunt vechi, proprietarii lor au înțeles faptul că nu poți să te pricopsești peste noapte în România dacă pui bazele unei afaceri oneste, dacă plătești bani la stat și toate cele astfel încât toată lumea să fie mulțumită. 90% dintre magazinele online care ajung să vândă o fac pentru că proprietarii lor au avut în spate încă de la început un plan pe termen mediu sau chiar lung, au investit bani și au avut grijă să-și mulțumească clienții, să fie serioși.

Cei care renunță la magazinele online după nici un an (se întâmplă destul de des) nici măcar nu au început să le dezvolte. Campaniile SEO au impact pe termen mediu și lung, campaniile de brand awareness își fac efectul după luni bune de investiții. O parte dintre cei care renunță la magazinele online oarecum nou deschise spunând că „nu merge treaba”, au și marfă de foarte proastă calitate cu care încearcă să prostească oamenii, nu să dezvolte o afacere. Dacă tu pleci de la premiza că dai un tun cu niște mizerii din China, s-ar putea ca lucrurile să nu funcționeze conform planului, întrucât românii nu mai cumpără orice de pe net, s-au mai educat în materie de online față de acum 10 ani.

Sunt sigur că în România ar exista mult mai multe afaceri corecte, oneste, de succes dacă oamenii ar avea răbdare să le dezvolte și ar dori să investească în această dezvoltare, aducând pe piață calitate.

Articolul precedent100 de facturi
Articolul următorVrei să scapi de șoareci? Iată 10 motive să folosești Pest Repeller
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here