Acasă Blog Ce-am mai făcut în ultima vreme

Ce-am mai făcut în ultima vreme

1011
1
ultima vreme

Probabil ați observat că nu prea mai scriu pe acest blog, cu toate că îmi promisesem cândva că voi face asta zilnic. Subiecte am, nu-i problemă, însă nu prea am timp. Programul meu începe la ora 8 AM, scriu până la 14 vreo 6 ore, merg la masă apoi mai scriu vreo 6 articole până pe la orele 16. La ora 16 am plecat prin oraș cu diverse treburi sau la plimbare de unde revin după vreo trei ceasuri. De la 7 până pe la 11 – 12 noaptea mai scriu ce mai scriu apoi mă culc. Și așa e zilnic, inclusiv sâmbătă și duminică. Am să fac un calcul și la articolele scrise în total, cred că am depășit demult 12.000.

Pe lângă scris, îmi mai bat capul și cu proiectele noi. Am făcut de curând casadulce.casa, un site DIY, hobby pentru casă și grădină cu care trebuie să iau o decizie luna aceasta, să văd exact în ce direcție pornesc cu el mai precis pentru că nișa este una uriașă. Nu reușesc site-urile mari să o acopere pe toată, ce să mai zic de mine care lucrez singur?

De asemenea, am de gând să pun bazele unui site space&science pentru că este unul dintre domeniile pe care le iubesc cel mai mult. Nu știu dacă va fi ceva deschis colaborărilor de advertoriale, dar cu siguranță va fi ceva super mișto la care voi contribui cu zâmbetul pe buze.

Nu în ultimul rând, trebuie să găsesc o soluție (caut de vreo câteva luni) pentru site-ul destinat muzicii anilor 80/90. Trebuie să-i dau drumul și din păcate s-ar putea să renunț la WordPress în acest caz. Nu sunt soluții pentru convertirea clipurilor embeded de pe YouTube.

Printre activitățile cu care mă mai ocup în ultimele zile pe lângă scris și colaborări pe parte de advertoriale cu clienții mei, m-am apucat să iau interviuri șoferilor profesioniști români și nu numai care dețin canale de YouTube destul de populare, cu mii de abonați, pentru cricul.ro. Amintesc aici pe Daniel Cimpoeru sau DrivingBro din Suedia. O să iasă ceva super mișto.

Pe lângă toaaate acestea, am început să dezvolt foarte mult androidblogger.eu. Am primit și primesc constant de la Orange și Huawei dispozitive Android pe care le testez și despre care să scriu articole de tip review. Sincer vă spun că feedback-ul acestui site, inclusiv de pe pagina dedicată de Facebook a fost avântul care m-a ambiționat să împing cât pot de mult acest blog.

Și multe altele, agenda mea este mereu plină de taskuri nebifate pentru că nu-mi ajung orele zilei să mă ocup de toate. Cine știe, poate că a venit vremea să angajez pe cineva…

Articolul precedentCurierul, leul și ciupeala
Articolul următorEu oricum îți las restul. Tot ce te rog este să nu-l furi tu
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here