Acasă Blog Atenție cu căștile Bluetooth Plantronics, nu se repară

Atenție cu căștile Bluetooth Plantronics, nu se repară

1768
3
Plantronics

Fraților, sunt în doliu. Mi-a căzut casa Bluetooth Plantronics Voyager Edge și s-a stricat. S-a dus microfonul, când vorbesc la telefon cu ea se întrerupe sunetul. Au trecut cei doi ani de garanție, dar am luat totuși contact cu cei de la Plantronics să vedem ce se poate face.

La cât costă – cam 500 lei – eram dispus să o trimit în service să-mi schimbe băieții microfonul pe cheltuiala mea. Ei bine, să vezi și să nu crezi. Cei de la Plantronics au service doar prin înlocuire. Căștile astea nu se repară fraților.

Mare atenție cu ele că dacă vă pică pe jos și se strică, s-a terminat povestea. Am mers cu casca aici la un service în oraș, m-am gândit că o să conving pe cineva să o desfacă să schimbe microfonul ăla. Nici vorbă, cei de la service mi-au zis că nu se apucă de așa ceva că aceste căști sunt capsate și necesită o grămadă de timp, timp pe care ei nu-l prea au la dispoziție.

Am înțeles ideea, nu m-am supărat și am plecat acasă. Și de atunci mă gândesc destul de serios dacă să mai cumpăr alta sau nu. Mie mi-a plăcut foarte mult casca asta, a fost singura cu care m-am înțeles cât de cât. Am mai avut una tot de la Plantronics, o cască mai ieftină pe care am dat vreo 250 de lei și chiar m-am bucurat de momentul în care am pierdut-o din buzunar.

Știu, sună ciudat să te bucuri de o pagubă dar ăsta este adevărul. Așa de nasoală era casca aia. Scria pe pachet că ține 7 ore de convorbire bateria. Bullshit, mai mult de 4-5 ore nu am prins niciodată.

Articolul precedentAș interzice centralele termice pe cărbune
Articolul următorSfaturi generale de amenajare a biroului pentru creșterea productivității
Fiecare om trebuie să aibă curajul să spună ceea ce gândește

3 COMENTARII

  1. Salut.
    Din pacate si eu ma confrunt cu ceva asemanator, sunt detinatorul de vreo 3 ani, cred, a variantei plantronics voyager legend cu care m-am inteles de minune. Nu am avut ghinionul sa o scap sau lovesc, dar de ceva vreme imi face figuri la conectare, adica, ori se conecteaza mai greu/tarziu, ori eu o deschid dar ea nu vrea sa se mai deschida si cel mai neplacut, varianta se deschide / se inchide de cateva ori de te apuca toti nervii iar daca esti in convorbire cu cineva, totul e compromis.
    Am cautat si eu service pentru ea, dar nimic, nimc.
    Probabil voi cumpara alta cand nervii mei vor ceda definitiv si mai mult ca sigur voi merge pe acelasi model sau cel care are si cutie.
    Cu stima Mihai.

  2. Salut!.. Am și eu o casca plantronics voiager și am problema cu microfonul. Dacă te hotărăști sa iei alta și nu mai ai ce face cu cea care e problema, as vrea sa încerc sa fac din două una bună.. Dacă reușesc. Dacă vrei sa mi-o dai și pe a ta, contactează-ma. 0744556556

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here