Acasă Blog Cum alegem o cămașă pentru copii – TOP criterii de selecție

Cum alegem o cămașă pentru copii – TOP criterii de selecție

162
0

Atunci când vine vorba despre cămăși pentru copii, despre alegerea lor, sunt câteva criterii pe care dacă le vom respecta, vom ajunge să cumpărăm niște articole vestimentare mai mult decât calitative. Știu, în ziua de azi, părinții moderni se pricep la orice atunci când vine vorba despre propriul copil, însă sunt convins că există și foarte mulți părinți care doresc să optimizeze oarecum costurile legate de întreținerea celui mic, și evident, cu cât cumperi niște hăinuțe mai rezistente, cu atât reușești să faci economie pe termen mediu și lung. Haideți să vedem așadar cum trebuie aleasă o cămașă pentru copii, rezistentă, care sunt cele mai importante criterii de selecție.

Cum alegem o cămașă pentru copii – TOP criterii de selecție

  1. Calitatea – calitatea unei cămăși este dată de materialul folosit. Materialul este foarte important atunci când vine vorba despre cămăși pentru copii întrucât poate să genereze disconfort. Se recomandă achiziția de cămăși pentru copii din bumbac, un material textil cunoscut pentru nivelul crescut de confort oferit. De asemenea, bumbacul este un material foarte simplu de spălat, cei mici sunt experți în pătat orice.
  2. Croiala – când spunem croială ne referim evident la modul în care sunt închegate aceste cămăși pentru copii. În regulă, trebuie să fie de calitate, trebuie să fie dintr-un material confortabil, dar trebuie să fie în același timp și o cămașă rezistentă pentru că știm cu toții cum sunt cei mici. Aleargă mereu, se joacă, e nevoie de o cămașă cu o croială serioasă, cu niște cusături care să reziste la efort fizic susținut.
  3. Modelul – orice părinte își dorește ca cel mic să poarte cele mai moderne haine și din câte am observat cu toții, nu prea se uită la bani. Din păcate, în România, ce-i scump nu-i neapărat și de calitate. Așa se întâmplă poate în străinătate, unde modelul este în directă legătură cu prețul plătit, dar la noi se merge mai mult la prosteală. În România, găsim modele frumoase de cămăși pentru copii în magazinul Condra.
  4. Culoarea – pentru cei mici nu se recomandă culori închise. Ei au nevoie de pozitivitate în viața lor, au nevoie de culori cât mai vesele, cât mai deschise. Albul nu este o greșeală dacă părinții optează pentru astfel de cămăși pentru copii. De precizat faptul că albul este și o culoare pretențioasă, se va murdări destul de repede și acesta este motivul pentru care sunt necesare cămășile de calitate, care să reziste la multe spălări.
  5. Prețul – spuneam mai sus că majoritatea părinților nu prea se uită la bani atunci când vine vorba despre haine pentru cei mici. Nu este o strategie tocmai corectă pentru România întrucât există pe piață foarte mulți impostori care vând lucruri de proastă calitate pe bani mulți. Cel mai bine este să ne orientăm către magazine de specialitate precum Condra, de unde putem cumpăra cămăși pentru copii la prețuri foarte bune, dar și destul de calitative. Sursa, magazinul este un factor de luat în calcul. Se pot face economii importante și se pot cumpăra în același timp hăinuțe de calitate, rezistente în timp.
  6. Brandul – din punctul meu de vedere, brandul rămâne facultativ. Poate mulți dintre părinți optează pentru un anumit brand, în realitate, în România se întâmplă ca de multe ori să plătești o grămadă de bani doar pentru o emblemă, în cazul nostru, pentru o etichetă. Atât timp cât nu se respectă regula care spune că prețul corespunde cu nivelul de calitate, nu cred că sunt motive să investim în branduri atunci când vine vorba despre cămăși pentru copii. Cele mai bune soluții sunt cele oferite de magazine precum Condra.

Acestea sunt cele mai bune criterii după care ar trebui să alegem cămăși pentru copii. Trebuie să fim atenți așadar la calitatea generatoare de confort (sau disconfort), trebuie să luăm în calcul croiala capabilă să dicteze rezistența în timp a articolului vestimentar, modelul este și el important în condițiile sociale actuale, culoarea trebuie să fie una pozitivă astfel încât cei mici să fie mereu binedispuși. Când vine vorba despre preț și brand, rămâne la aprecierea fiecăruia de unde alege să cumpere și ce anume alege să cumpere, important este să înțelegem faptul că în România lucrurile merg un pic pe dos față de străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here