Acasă Blog Ăștia sunt polițiștii din ziua de azi…

Ăștia sunt polițiștii din ziua de azi…

209
0
polițiștii

După celebrul caz de la Caracal, după multitudinea de cazuri apărute online referitoare la atitudinea deplorabilă a polițiștilor din România, am fost și eu astăzi martor al unui eveniment destul de neplăcut. Mergeam pe stradă, seară, și observ că un cățel se tot ținea după mine. Am ajuns la trecerea de pietoni din fața poliției din oraș, unde l-am pierdut, Acesta s-a dus în altă parte, nu am văzut exact unde. Mai târziu am auzit o pocnitură, urlată de un schelălăit de câine. Mi-am dat seama unde se dusese Grigore al meu, care trecuse pe trecere cu mine.

Ei bine, m-am uitat în spate să văd ce s-a întâmplat. Un căcat de polițist, că altfel nu pot să-i zic, a ieșit de la muncă și nu a verificat mașina, un Ford Ka roșu, să vadă dacă nu e vreun câine, vreo pisică pe sub el. Nu, s-a urcat în mașină și a plecat acasă, peste Grigore. Evident, căcăvanul a simțit lovitura, a auzit schelălăitul dar nu s-a oprit nici măcar o secundă. Polițist. Cum ,ă să dai peste un câine, să-l calci cu mașina, și să nu te oprești să-l iei să-l duci la un medic veterinar? Că salarii umflate cu pompa de guvernul PSD există, nu? Acum polițiștii nu se mai pot plânge că-și riscă viața pe 2000 de lei.

Ăștia sunt fratele meu polițiștii din România. Niște oameni neatenți, dar și nepăsători. Doamne ferește să ajungi vreodată pe mâna lor că cine știe ce se mai întâmplă. Eu am mai povestit mai demult cum din cauza acestor funcționari publici am stat fără permis 2 luni degeaba. Așa că am tot dreptul să-i critic și să le zic tot ce am pe suflet, nu? Cum să lovești mă un câine și să-l lași să urle acolo în stradă, pe caldarâm? Incredibil fraților în ce țară de rahat am ajuns să trăim. Și culmea, că noi le plătim și salariile acestor puhavi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here