Acasă Blog Samsung Galaxy Note 10 Plus – lux în țara foamei

Samsung Galaxy Note 10 Plus – lux în țara foamei

207
0

Am înțeles că s-a lansat din nou un telefon pentru care trei sferturi din cetățenii acestei țări ar trebui să muncească 4-5 luni fără să mănânce fără să bea nimic doar ca să și-l permită. Telefonul costă peste 1000 de euro și în România, salariul minim pe economie este vreo 260 de euro net, bani în mână.

Și pana mea, există atât de mult interes pentru prostia asta de telefon, în special din partea celor care nu și-l permit decât în rate pe 5 ani, încât mă scârbește. În Țara foamei, oamenii sunt dispuși să facă orice doar ca să aibă lucruri scumpe.

Mi s-a urât de genul acesta de mentalitate defectă a românului, care în loc să aibă grijă să evolueze ca individ de-a lungul vieți, își ocupă timpul cu impostura, cu achiziția de case, mașini, telefoane, mult peste puterea lui de cumpărare.

Doar să apară bogat în ochii celor din jur. Am ajuns un popor de imbecili fraților. Am ajuns să trăim pentru rude, prieteni, vecini, am ajuns să ne dedicăm întreaga viață pentru acumularea de bogății care în realitate nu au nicio relevanță.

În groapă când te duci nu te duci cu Note 10 Plus cu tot. Nu te duci cu mașina de lux pe care ai dat zeci, sute de mii de euro, nu te duci cu casa cu 7 etaje la care ai muncit s-o construiești 15 ani. E absolut incredibil cum în țara foamei, oamenii sunt preocupați de bogăție. Totul e pe bază de aparențe aici, aparențe care înșală întotdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here