Acasă Blog Nu cred că există „specie de om” mai prost crescută decât românii

Nu cred că există „specie de om” mai prost crescută decât românii

225
0
românii

Știm cu toții faptul că YouTube, audiența YouTube = 90% copii de maxim 15-16 ani. Când vezi ce fel de comentarii răutăcioase, pline de ură, aroganță și prostie pot să lase unii dintre acești copii, realizezi că nu există „specie de om” mai prost crescută decât românul.

Românul se pare că nu are educație dar se grăbește să facă plozi, copii. Copii pe care evident nu are cum să-i educe pentru că nu ai cum să fii un educator atât timp cât la rândul tău ești în realitate un prost crescut.

Cam ăsta e adevărul, în România proștii fac copii pe bandă rulantă și astfel se degradează societatea. Oamenii cu minte nu fac copii, pentru că ei au auzit de prezervativ. Și se gândesc că dacă îl fac, trebuie să aibă cu ce să-l crească, trebuie să îi ofere un acoperiș deasupra capului. Dacă-l fac trebuie să-și dedice timp pentru educația lui, timp pe care poate nu-l au.

Altfel, copilul lor ajunge un analfabet prost crescut care-și descarcă frustrările și imbecilitatea prin comentarii pe YouTube, la clipurile unor oameni care nu i-au deranjat cu nimic. Eu nu cred să existe o altă țară cu mai mulți prost crescuți ca România.

La noi nu se investește în educație, este dorința politicului de a avea o societate cât mai îndobitocită, căci o societate isteață nu mai votează pe făină și orez.

Curios ce se va întâmpla cu țara asta din moment ce lucrurile sunt groaznice de pe acum, din moment ce numărul proștilor e mult mai mare decât numărul oamenilor inteligenți. Cred că o să ajungem precum țiganii, să nu mai avem o țară a noastră. Suntem atât de acaparați de prostie încât nu ne mai duce capul să ne gândim la viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here