Acasă Blog Merită Netflix 10 euro pe lună?

Merită Netflix 10 euro pe lună?

212
1
netflix

Din punctul meu de vedere da, am zis să încerc și eu, să văd ce pot să găsesc pe acolo. Și am găsit Star Trek Deep Space Nine, un serial care deși e vechi și puteam să-l descarc de pe FileList, am zis să îl văd pe Netflix, și așa prima lună e gratuită. Decât să mă mai chinui cu descărcări în PC, mai bine așa. Star Trek Deep Space Nine este un serial care are vreo 7 sezoane a nu știu câte zeci de episoade fiecare, vă dați seama că sunt sute de GB de date care trebuie stocate pe HDD.

Cred că am să continui „colaborarea” cu Netflix și după cele 30 de zile pentru că am văzut acolo câteva seriale destul de bune precum Peaky Blinders. Acest serial are nota 8.8 pe IMDb și vă dați seama că am văzut câteva secvențe din el mai demult din moment ce mi-a atras mie atenția. Să nu uităm că notele IMDb sunt foarte precise în ceea ce privește calitatea unui film. În plus, am văzut acolo multe seriale cu acțiune militară, de război, pe care cu siguranță o să le studiez un pic, măcar primele episoade din fiecare. Sunt convins că o să găsesc câteva bune de tot acolo, cu rating bun.

Mie unul Netflix mi se pare o variantă foarte bună pentru cablul TV. Nu vreau să fiu răutăcios sau arogant, dar nu înțeleg de ce mai plătește lumea în ziua de azi 10 euro la cablu lună de lună, ca să primească 100 de posturi TV la care nu are efectiv ce să vadă. Ce să vezi pe ProTV? Filme de acum 20-30 de ani? Știri macabre din care nu lipsesc violurile și crimele? Ce să vezi la Antena 3? Fel de fel de oameni întorși cu cheița și puși să „cânte” în funcție de culoarea politică a patronului?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here