Avocat de drept penal în București

Traiul în România este destul de dificil. Din păcate, unii dintre noi suntem nevoiți să apelăm din când în când la un avocat de drept civil, alții la un avocat de drept penal în București. Problemele apar la tot pasul pentru că țara în sine parcă e special concepută să te agațe cu fel de fel de probleme. Problemele penale sunt de departe cele mai grave și e clar că nimeni nu și le dorește. Atunci când ele apar însă, trebuie să fim pregătiți pentru ele și să organizăm o apărare ca la carte.  Este mai mult decât evident faptul că în eventualitatea unui dosar penal, orice persoană cât de cât conștientă va dori să contracteze cel mai bun avocat penal din București.

Avocat de drept penal în București – se poate ajunge la cel mai bun, sau „cel mai bun” este o iluzie?

E chiar foarte logic să te orientezi către cel mai bun avocat, România e genul de țară în care fiecare poate să reclame pe oricine și astfel, se poate intra la închisoare chiar foarte simplu și fără să existe o vină. Se întâmplă foarte multe nedreptăți în România și o apărare excelentă este mai mult decât o necesitate. Vom vedea în cele ce urmează cum putem ajunge la cel mai bun avocat penal din București, întrucât această sintagmă „cel mai bun” poate fi pusă la zid dacă nu se înțelege exact sensul ei. Se poate ajunge la cel mai bun avocat dacă se gândește logic.

Avocat de drept penal în București – cum ajungem la cel mai bun? Câteva sfaturi destul de simple

Ca să ajungem la cel mai bun birou de avocatură în București, trebuie să urmăm câțiva pași destul de simplu de înțeles. Haideți să vedem împreună care este logica din spatele acestei căutări și cum trebuie să gândim.

Rata de succes pe speță – dreptul penal este destul de vast, infracțiunile sunt și ele destul de stufoase ca număr. Ca să ajungem la cel mai bun cabinet de avocatură în București, trebuie să vedem cine are cele mai mare succes pe speța sau spețele noastre. Că e furt calificat, vătămare corporală, infracțiuni informatice, trebuie să ne asigurăm că avocatul pe care-l alegem s-a mai confruntat în trecut cu aceste spețe și că a avut parte de succes.

Număr limitat de servicii – după cum spuneam mai sus, dreptul penal este un domeniu foarte întins. Un avocat foarte bun nu va încerca niciodată să-l cuprindă pe tot, cu toate infracțiunile sale. Logica e destul de simplă: orientarea spre câteva spețe cresc considerabil șansele de câștig pentru că apare experiența și informarea. Cel mai bun avocat va avea în grijă maxim 20-30 de spețe, nu se va întinde ca o caracatiță peste întreg dreptul penal.

Transparența onorariului – un avocat de drept penal în București bun îți va spune din start cât costă un proces, cât costă să te apere. Mai mult, va avea afișate aceste tarife chiar pe site-ul propriu. Să nu credeți cumva că un avocat bun este un avocat ieftin. Tarifele foarte mici promovate de anumiți avocați nu scot la iveală altceva decât posibilă incompetență sau amatorism. Un cel mai bun avocat va știi întotdeauna cât face munca lui. Și nu va fi ieftin.

Avocat de drept penal în București – contează unde are sediul sau este mai importantă vechimea?

Pentru unii, atunci când aleg un avocat de drept penal în București, important este palmaresul însă cred că se mai poate face o departajare în vederea alegerii celui mai bun și în funcție de unde are sediul amplasat. Un sediu obscur, ori organizat acasă, poate să spună multe despre prestanța și seriozitatea avocatului. Nu mai luăm în calcul avocații care au obiceiul să-și dea întâlnite cu clienții prin cafenele sau cârciumi. Un avocat serios va avea întotdeauna un sediu frumos, ușor accesibil de către client, sediu prin care să demonstreze faptul că are bun simț și respect pentru client, pentru meseria pe care o practică și nu în ultimul rând, pentru propria persoană.

Acestea sunt cele mai importante aspecte/sfaturi de care trebuie să țineți cont atunci când sunteți în căutarea celui mai bun avocat de drept penal în București. Mare atenție așadar la rata de succes pe speță, la cât de mult se întinde prin dreptul penal și nu în ultimul rând, la transparența în ceea ce privește onorariul. Și la cuantumul onorariului de asemenea trebuie să fiți atenți, este un indiciu care vă poate aduce în prim plan un amator sau un profesionist. Mare atenție și la sediu, poate să fie o punte spre realitate, poate să vă ofere informații despre personalitatea avocatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here