Acasă Blog La cine putem apela pentru servicii de logistică și fulfilment în UK?

La cine putem apela pentru servicii de logistică și fulfilment în UK?

409
0
fulfilment

Marea Britanie nu reprezintă doar una dintre țările model spre care românii aleg să emigreze, în căutarea stabilității sociale și economice. Marea Britanie este de departe cea mai puternică țară din regiune, valoarea lirei mult peste dolar sau euro confirmă acest lucru. Dar această țară nu este perfectă doar pentru românii care decid să emigreze, este o piață de desfacere foarte bună și pentru cei care doresc să facă business în acel sector.

Există astăzi posibilitatea să deții un business în România și să vinzi produse și servicii oriunde în lume, în orice colțișor al planetei atât timp cât există internet și un magazin virtual. Astfel, Marea Britanie devine o țară perfectă pentru comerțul românesc și deși în ultimii ani au fost probleme destul de mari pe parte de logistică, astăzi există companii intermediare care pot să preia aceste probleme cauzatoare de mari sincope în procesul de vânzare.

Există astăzi companii-tampon care se ocupă cu fulfilment în Marea Britanie. Acest concept „fulfilment” este unul relativ nou care reușește să ajute foarte mult companiile din România care vor să vândă pe piața din UK și nu discutăm doar despre proiecte de genul Amazon sau E-Bay. Prin fulfilment, magazinul online devine un simplu portal, restul acțiunilor rămâne în seama altcuiva. Acest partener care se ocupă cu servicii fulfilment preia greutatea.

El se ocupă de preluarea comenzilor, de preluarea mărfurilor de la furnizor, de ambalare și de predarea comenzilor către firma de curierat. Majoritatea operațiunilor dificile deja nu mai sunt în sarcina celui care deține magazinul online din care se vinde în UK iar acest lucru facilitează foarte mult procesul de întreținere al afacerii. Discutăm despre un concept care se potrivește în peisaj precum o verigă lipsă de la un lanț care odată închis, devine perfect.

Alegerea partenerului pentru servicii fulfilment – un pas crucial în viitorul afacerii tale

Pe piață în acest moment există multe companii care pot să ofere servicii de fulfilment sau soluții de tip UK Logistic. Important este să ajungem la un partener care este de încredere, în care putem avea speranța că ne ajută cu tot ceea ce promite. Acesta este cel mai dificil pas pe care-l întâmpină cei care decid să pornească un business în UK cu baza în România, alegerea unui partener capabil să aducă în prim plan servicii de fulfilment de foarte bună calitate.

Seriozitatea generală a business-ului constă de gradul de satisfacție al clienților. Cu cât sunt mai puține probleme pe parte de fulfilment, cu atât clienții care cumpără de la noi sunt mai mulțumiți. Din acest motiv este foarte important să alegem din prima pe cine trebuie dacă suntem la început. Serviciile fulfilment defectuoase, de slabă calitate vor degrada credibilitatea afacerii, pentru străini, seriozitatea este ceva foarte important. Este crucială în comerț.

Dacă nu dorim să pornim cu stângul într-un business care se bazează pe comerț internațional, trebuie să fim atenți în seama cui lăsăm contractul de fulfilment. Credibilitatea brandului pe piața din Marea Britanie (sau altă țară din Europa) poate să se întărească precum un zid gros de 1 metru, dar poate să se și dărâme asemenea unui zid subțire, lovit în repetate rânduri de ghiulele de tun. Este o comparație metaforică dar care se potrivește perfect.

La cine putem apela pentru servicii de logistică și fulfilment în UK?

UK Logistic este una dintre cele mai serioase companii de fulfilment pentru Marea Britanie în acest moment. Are peste 12 ani experiență în transport internațional de marfă și mai mult ca sigur este o companie capabilă să livreze și cantități mai mici, colete mai mici către principalii curieri, prin intermediul serviciilor de fulfilment. Cunoaște foarte bine relațiile comerciale dintre România și Marea Britanie, a avut tot timpul din lume să se specializeze.

UK Logistic vine în sprijinul celor care doresc să vândă în străinătate cu transport rutier internațional în sistem de grupaj sau paletizat, în cantități nelimitate, se ocupă de distribuția către punctele de vânzare sau partenerii externi a mărfurilor în sistem Express sau Same Day, oferă servicii e-fulfilment întrucât au un sediu fizic la Londra, le este foarte ușor să se ocupe de livrări la domiciliu pentru clienți atât în Marea Britanie dar și în întreaga Europa.

De asemenea, UK Logistic poate să vină în sprijinul celor care doresc să facă comerț online internațional în Marea Britanie și cu asistență logistică, depozitarea stocului, procesarea retururilor și reambalare, fapt ce simplifică foarte mult procesul de vânzare către clienții de peste hotare, către clienții din Marea Britanie. Nu în ultimul rând, UK Logistic pune la dispoziția potențialilor clienți și integrare API în vederea eficientizării procesării comenzilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here