Acasă Blog Trăiască PARTIDUL

Trăiască PARTIDUL

101
0
Trăiască PARTIDUL

Eu când văd că toate în jur se scumpesc de la o zi la alta, am numai gânduri bune pentru partidul de la guvernare. Carburantul de exemplu. S-a făcut iar 6 lei pe litru.

În străinătate e tot cam 6 lei dar acolo oamenii câștigă 2000 – 2500 euro pe lună, nu 2000 de lei. E incredibil ce se întâmplă în țara asta în ultimii ani. Multă lume s-a cam săturat de scumpirile astea idioate și a cam plecat din țară.

Multă lume se gândește să-și facă naibii bagajele și să se mute din țară. Nu se poate așa ceva, prețul să crească și gunoiul ăsta de stat să nu scoată supra acciza, să nu scadă din acciza, să nu scoată TVA-ul astfel încât să-i fie și la cetățean bine. Nu, statul lasă toate taxele acolo, să sugă în continuare ca lipitoarea de pe cetățean.

De-asta românii au ajuns să-și urască propria țară, din cauza guvernelor care au tras pe ei ca pe măgari. I-au stors de bani cu taxe și impozite și accize și de toate. Cum să mai fii patriot, cum să mai ții cu țara ta când vezi că ești mereu stors de bani? Că muncești ca prostul non stop și că nu te alegi cu nimic.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here