Acasă Blog Șiganii și baba de la pază de la supermarket

Șiganii și baba de la pază de la supermarket

259
0
Șiganii

Eram ieri pe la Lidl la casa de marcat, plăteam un suc și ceva gumă dacă țin bine minte. La casa de marcat de lângă mine, niște cetățeni de etnie. Mare scandal, un șigan cu ochelari de soare țipa de mama focului și o făcea pe casieriță în toate felurile. Motivul: cică i-au luat banii de pe car și i-au zic că nu are bani pe el, apoi i-au cerut să plătească și cash. Evident, schemă șigănească.

Se duc acolo cu un card fără bani pe el și se prefac. Ei susțin că au bani pe el. Apoi după ce plătesc cash încep și fac circ în magazin, sperând ca de teamă, casiera să le dea banii cash înapoi. Se bazează pe faptul că aceste supermarketuri au pe la pază moșnegi sau babe care nu au curaj să-i azvârle afară din incintă, și nici forța necesară.

Nu frate, oamenii ăștia puși mereu numai pe înșelat, pe păcălit și pe țipat nu se vor integra niciodată. Să nu mai zic de faptul că din cauza lor, noi, românii corecți și cinstiți, nu mai putem scoate nasul în europa. Francezii din șigani nu ne scot, și din cerșetori, căci cu astfel de „muncă” se ocupă șiganii pe afară și ce să vezi, la legitimare, au buletine de România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here