Acasă Blog România e o țară săracă și din cauza faptului că românii sunt...

România e o țară săracă și din cauza faptului că românii sunt niște putori ordinare

334
0
țară săracă

Este un adevăr pe care oamenii tind să-l omită atunci când caută vinovați pentru sărăcia din țară. Aș vrea să mai văd și eu în lumea asta o țară care a ajuns la prosperitate și la salarii de 2500 euro net/lună, cu asistați sociali, cu copii care stau pe banii părinților până la 40 de ani „că ei nu se duc să-și rupă cârca pe 12 milioane”, cu oameni care preferă să stea acasă și să nu facă absolut nimic dacă cumva au avut bafta să dețină în familie membri care au plecat la muncă în străinătate și le trimit constant câteva sute de euro/lună. Ăsta e adevărul fraților, românii au început să cam fugă de muncă.

Majoritatea se cred ceva privilegiați care merită salarii de Ministru și program de femei gravide la locul de muncă. S-a umplut România de combinatori și de oameni care vor să facă munți de bani din stat acasă, la calculator.

E plin OLX-ul de oameni care vând toate rahaturile, care au făcut un stil de viață din a se trezi la ora 12 și de a păcăli lumea cu fel de fel de mașini caciorâte sau apartamente luate cu japca de la alți oameni, contra unor împrumuturi modice nerestituite. Când o să ne placă munca o să fie și în jur prosperitate, indiferent de partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here