Acasă Blog Primăria pesedistă din Turnu Severin dă cetățenii în judecată pentru 188 RON

Primăria pesedistă din Turnu Severin dă cetățenii în judecată pentru 188 RON

205
0

Cam asta e România, cam ăsta e PSD-ul fraților. Un partid care jumoale cetățenii care muncesc corect și cinstit în țara asta. Au un singur scop: să aducă bani la buget ca să aibă din ce să plătească bugetarii. Așa se întâmplă și la Severin unde Primăria n-a mai găsit de cine să se ia, decât de niște cetățeni care ar avea de dat către instituție suma de 188 de lei. Și i-au dat în judecată pe acești cetățeni.

Da, oamenii plătiți de noi, de cetățeni, ne dau în judecată ca să le mai dăm niște bani. Nu știu despre ce este vorba în aceste cazuri dar am să mă interesez și am să vin cu detalii.

Mi se pare rușinos, josnic ce se întâmplă, dar specific PSD, un partid care-și face reclamă pe internet cu cocalari și maneliști. După ce și-au pus o impostoare care a ratat toate examenele de admitere pentru funcția de inspector, la ANAF, după ce au început să inventeze cetățenilor datorii de acum 3, 4 sau chiar 5 ani, s-au gândit să jumoale și ultimul leu, s-au gândit să dea în judecată pe cei care au posibile datorii de 188 de lei fraților. Revin cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here