Acasă Blog Normal că se interzice Uber, țara asta a ținut dintotdeauna cu cocalarii,...

Normal că se interzice Uber, țara asta a ținut dintotdeauna cu cocalarii, cu țiganii și cu hoții

243
0
Uber

N-ați văzut ultimul videoclip de campanie al partidului aflat la guvernare? Videoclipul este o manea, cântată de Nicolae Guță. Păi când un partid politic ajunge să se identifice cu o asemenea caricatură de om, cu un munte de prost-gust, atât timp cât o grămadă de taximetriști sunt de-ăștia mai ca Guță, adică mai bruneți, te miri că nu mai merge nimeni cu ei? Păi de ce să meargă? Să fie țepuiți sau să li se vorbească arogant și jignitor dacă cumva distanța este prea scurtă?

Dacă taximetriștii ar fi oameni serioși, dacă serviciile prestate de ei ar fi așa de bune, n-ar avea de ce să poarte grija Uber sau Taxify. Că nu ar apela nimeni la ele.

Dar cum fiecare cursă cu taxi prin București este o adevărată corvoadă, pe lângă faptul că te costă mereu cât vrea taximetristul, nu cât face, e absolut normal ca oamenii să caute o alternativă, că s-au săturat să fie păcăliți de toți țiganii, de toți cocalarii, de toți hoții, așa cum s-au săturat și de gunoaiele astea de la putere care iată, încă o dată țin cu hoții.

Au ținut mereu cu hoții și au dat legi de înlesnire a pedepselor pentru că și ei înșiși sunt niște hoți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here