Acasă Blog Iași – orașul care se dezvoltă într-un an cât altele în 10

Iași – orașul care se dezvoltă într-un an cât altele în 10

227
0

 

Deși România pare să se ducă la vale din punct de vedere economic, există câteva orașe, câțiva poli industriali care merg destul de bine, care se dezvoltă constant și care cresc într-un an cât restul orașelor de provincie în 10. Iași este unul dintre aceste orașe care merg foarte bine și care începe să fie din ce în ce mai căutat de către investitori. Sunt la mare căutare spații de birouri zona nord, dar nici în restul orașului nu merg mai rău treburile. Cred că nimeni nu s-ar fi așteptat în urmă cu 10-15 ani ca unul dintre orașele Moldovei să devină un important centru industrial pentru întreaga țară dar, iată că încă o dată ne este demonstrată teoria care ne spune că antreprenoriatul în România nu prea ține cont de regiune.

Pe lângă spații de birouri în Iași, la mare căutare sunt și halele industriale. E clar că nu toată lumea reușește să pună pe picioare un business care să însemne 100% muncă de birou. Din contră, birourile sunt închiriate de obicei de către cei care reușesc să pună bazele unui business în producție.

Există suficiente hale industriale în Iași dar și în imediata vecinătate iar faptul că este o zonă în care oamenii sunt foarte muncitori, ajută destul de mult în dezvoltarea afacerilor locale. Dacă te gândești să deschizi un business în acest colț de țară destul de îndepărtat de Vestul Europei sau de Occident mai bine zis, trebuie să știi că nu va fi o alegere greșită deloc.

Există și prețuri destul de bune pentru aceste oferte de închiriere atât pentru spații de birouri cât și pentru halele industriale dacă acestea vor fi necesare. Sunt curios cum o să ajungă Iașiul peste vreo încă 10 ani dacă de acum a ajuns să fie principala putere economică din estul României. Acest oraș încearcă din răsputeri să semnaleze faptul că peste tot în România există speranță de mai bine și că multe lucruri se pot dezvolta dacă există oameni cu chef de muncă, dornici să clădească un viitor aici, la ei în țară.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here