Acasă Blog De ce există pensii speciale?

De ce există pensii speciale?

272
0
pensii speciale

Bună întrebare. Răspunsul este unul singur: pentru că noi suntem un popor de imbecili. Pensiile speciale sunt dovada supremă că noi ne merităm soarta. Adică nu numai că-i lăsăm pe ăștia de la guvernare să ne fure pe față, dar după ce-și încheie mandatul la hoție, mai primesc pensie specială pentru tot restul vieții. Un fel de mulțumire din partea cetățenilor că i-ai jecmănit de bani, că s-au pricopsit pe urma lor.

Într-o lume normală nu ar trebui să existe pensii speciale pentru că haideți să fim serioși, cică acestea se dau pentru merite deosebite în conducerea țării. Pentru parlamentari, senatori, oameni cu funcții înalte. Ce bine au făcut acestei țări parlamentarii și senatorii?

Că în afară să doarmă ca leprele prin fotolii, eu altceva nu i-am văzut  să facă altceva. Asta e soarta poporului român: și futut, și cu banii luați. Și la noi, violatorii care ne fut nu numai că ne iau banii pe moment, dar primesc bani de la noi pentru tot restul vieții.

Dacă ar fi după mine, aș anula toate beneficiile astea nesimțite într-o țară care se zbate într-o sărăcie de zile mari. Suntem cea mai săracă țară din UE și noi, cetățenii, plătim parlamentarilor pensii speciale, nu? Păi nu suntem noi niște handicapați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here