Acasă Blog Dacă vă întrebați de ce se tot strică drumurile pe la noi,...

Dacă vă întrebați de ce se tot strică drumurile pe la noi, iată răspunsul

542
0
drumurile

Mereu am auzit lume indignată în jurul meu pe tema drumurilor, că România nu are autostrăzi, că drumurile care sunt deja sunt foarte proaste, că de ce în străinătate asfaltul stă pe drum zeci de ani fără nicio intervenție iar în România după 2-3 ani încep să apară craterele.

Păi răspunsul e destul de simplu: pentru că la noi se fură la materiale. Dacă furi la materiale, nu mai e calitate. Nu mai e calitate, asfaltul nu rezistă în timp. Aceste matrapazlâcuri se fac prin intermediul firmelor de partid, firme care primesc lucrările și în loc să bage banii în materiale, bagă banii în buzunar.

Păi din moment ce oamenii, cetățenii sunt proști și votează de 30 de ani aceleași lichele? Voi ați văzut cam ce proprietăți și cam ce mașini au regii asfalturilor prin județele țării? Cum naiba vă imaginați că unii pot să adune asemenea averi dacă nu fură? Și fură că doar e de unde, plătesc proștii ca mine bani la stat.

Putem scăpa de aceste lichele prin vot. Dacă v-ați săturat de ei, dacă v-ați săturat de hoții ăștia, mergeți la vot de fiecare dată și puneți ștampila pe orice persoană care nu a mai fost la guvernare. Ce se poate întâmpla? Mai rău de așa eu sincer nu cred că poate să mai fie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here