Acasă Blog Cam asta construiesc abonații la bugetul de stat

Cam asta construiesc abonații la bugetul de stat

121
0
bugetul de stat

Clădirea din imagine aparține unui abonat la bugetul primăriei. Se tot construiește la ea de vreo 5-6 ani cel puțin, de unde atâția bani habar nu am dar cert este că discutăm despre o investiție uriașă. Evident, acești cetățeni, abonați la țuțurul cu bani publici, nu pățesc niciodată nasoale din partea instituțiilor de control.

Mie, persoană care-și declară corect veniturile, făcute cu muncă, nu de la țuțurul cu bani publici, îmi trimite ANAF-ul plicuri cu datorii inventate din 2015. Încep să se adune destul de multe și e posibil ca în curând să-mi fac naibii bagajul și să mă car din nenorocita asta de țară în care omul de rând e prigonit și stors de bani, pentru ca abonații la țuțurul statului să aibă de unde fura pentru pagode precum cele din imagine.

Așa a fost în România dintotdeauna, șmecherii abonați la bani publici și-au ridicat castele, proștii care au muncit o viață întreagă cinstit, au plătit pentru aceste castele. Mi-ar place să o mai zic pe aia cu „În lume există mereu un echilibru”, dar când mă uit la pagoda asta, mă întreb unde e echilibrul și unde e dreptatea?

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here