Acasă Blog Bătaia de joc cu dobânzile la credite în România

Bătaia de joc cu dobânzile la credite în România

214
0
dobânzile

Prin Olanda, băieții ăștia deștepți de la ING dau credite cu dobândă de 6-7%. În România, dobânda e aproape dublă și nu am înțeles niciodată de ce. Singurul lucru la care mă gândesc este faptul că ING este una dintre multele companii străine care a venit prin România ca să-și bată joc de cetățenii acestei țări, să-i jupoaie într-un mod absolut nesimțit, jupuială care n-ar fi fost niciodată permisă în Olanda.

În Olanda, ce să vezi, se fură și pe acolo dar se mai intră și pe la pușcărie. La noi, vin fel de fel de companii care-și bat joc de cetățeni, care probabil dau șpagă funcționarilor corupți de la stat ca să nu primească vizite, să nu apară dosare și așa mai departe.

Unde o fi oare patriotismul? Cred că a dispărut din moment ce oamenii care conduc țara nu mai au grija cetățeanului. Băncile astea ar merita date afară din România pentru asemenea dobânzi cămătărești.

Proști suntem și noi, cetățenii, că din cauza sărăciei, stăm la cozi și ne umilim în fața lor pentru un credit. Mama ei de țară, condamnați să dăm și pielea de pe noi în cazul în care dorim să facem ceva cu viețile noastre pe teritoriul României.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here