Acasă Blog Atunci când partidele politice apelează la maneliști să convingă oamenii să iasă...

Atunci când partidele politice apelează la maneliști să convingă oamenii să iasă la vot

202
0
România

Da fraților, despre maneaua pesedistă comandată lui Guță este vorba. Cât de mult a decăzut țara asta dar într-un fel e bine că s-a întâmplat și acest episod nefericit pentru că vedem și noi mai clar cu cine avem de-a face, pe cine reprezintă acest partid de impostori, care a pus pe funcții înalte tot felul de analfabeți slugoi.

Cum e poporul care votează acest partid? Exact ce se vede pe la mitingurile organizate, exact poporul incult și plin de prostie care ascultă manele, simplu de manipulat. Este vorba despre oameni cu carte puțină, cu ocupații dubioase sau inexistente (asistați sociali și bătrâni obișnuiți să aștepte pomană, etc).

Maneaua lui Guță de preaslăvire a PSD-ului a fost dată jos de pe Youtube, dar o găsiți voi acolo dacă o să căutați „Nicolae Guță PSD”. Eu unul nu am de gând să pun mizeria aia aici la mine pe blog. Dar oricum cred că ați auzit-o, ați văzut-o deja.

S-a răspândit în online cu viteza ciumei. Ce să mai zic, mi-e și scârbă când văd cine a ajuns să facă campanie electorală și reclamă pentru PSD. Dar na, până la urmă ei trebuie să apeleze la niște oameni care să pătrundă la masele alegătorilor, nu? Unele partide scot la înaintare în campania electorală academicieni și doctori, pesediștii vin cu manelele.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here