Acasă Blog 5 aspecte în funcție de care alegem compania rent a car

5 aspecte în funcție de care alegem compania rent a car

256
0
rent a car

În ultimii 10 ani, serviciile de tip rent a car au devenit din ce în ce mai căutate de către românii sau mai bine zis cetățenii care au aterizat în România. Pe măsură ce aeroporturile noastre s-au dezvoltat, pe măsură de prețurile biletelor au scăzut, oamenii au tras concluzia că nu are rost să mai vină cu mașina personală tocmai la București de la mii de kilometri distanță, e mult mai  ok să zboare direct în capitală și de acolo să închirieze o mașină. Evident, pe piața serviciilor de închirieri auto din capitală a apărut concurența iar astăzi, chiar nu mai știi ce firmă să alegi dacă cumva vrei să închiriezi un autoturism. Care sunt așadar aspectele principale de care trebuie să ținem cont atunci când alegem un serviciu de închiriere auto în București? Haideți să le trecem în revistă pe cele mai importante…

5 aspecte în funcție de care alegem compania rent a car

  1. Prețul – de departe cel mai important aspect pentru că până la urmă, pe tine nu te interesează de la cine cumperi, te interesează să fie cât mai bine la bani. În ziua de azi, există companii de tip rent a car ce-ți pot închiria autoturisme fără pretenții pentru sume de genul 12-13 euro/zi.
  2. Garanția – au început să apară pe piață companii care nu mai cer garanție. De exemplu poți să beneficiezi de închirieri auto de la DpdRent București fără să mai plătești o garanție.
  3. CASCO – e bine să alegi un serviciu de închirieri auto care-ți oferă posibilitatea să plătești câțiva lei în plus pentru o asigurare CASCO, astfel să stai chiar fără griji pe perioada folosirii
  4. Accesoriile – mare atenție la acest aspect, există unele companii care furnizează servicii de tip rent a car și care vă pot taxa foarte mult pentru accesorii de genul scaun pentru copil.
  5. Vechimea – aici sunt două aspecte de luat în considerare. Odată vechimea companiei și o dată vechimea vehiculelor folosite. Cu cât compania e mai veche pe piață cu atât e mai bine, este un capital de încredere și de seriozitate, cu cât vehiculele sunt mai noi, la fel.
DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here