Acasă Blog 3 lucruri despre aparatele de aer condiționat pe care nu ți le...

3 lucruri despre aparatele de aer condiționat pe care nu ți le spune nimeni

235
0
aer condiționat

Aparatul de aer condiționat nu mai e demult un moft al bogaților în România verilor de + 42 grade Celsius. În trecut, când verile erau și ele ceva mai blânde iar temperaturile nu depășeau un 25-37 de grade Celsius, trăiau oamenii și fără aparat de aer condiționat. Doar ce cu o potență financiară ieșită din comun, peste medie, reușea pe-atunci să cumpere un asemenea dispozitiv în vederea sporirii gradului de confort care oricum pentru ei era la un nivel satisfăcător și fără această investiție.

Astăzi însă, ești aproape obligat să cumperi un aparat de aer condiționat NordStar sau alte aparate de aer condiționat, irelevant brandul. Se face atât de cald în casă astfel încât aerul devine irespirabil. Calitatea somnului scade foarte mul și astfel intervine disconfortul psihic. Nu ai cum să dormi noaptea când curg apele pe tine ca la duș. Aparatul de aer condiționat devine astfel o necesitate. Există câteva lucruri pe care nu ți le spune nimeni, referitoare la aceste dispozitive iar în cele ce urmează la vom trece și noi în revistă. Bine, poate cei care au folosit ani de zile un aparat de aer condiționat au auzit despre ele

3 lucruri despre aparatele de aer condiționat pe care nu ți le spune nimeni

  1. Un aparat de aer condiționat nu merge continuu – deși trage din perete să zicem 1.5 kw/h, el merge cam în egală măsură cât și stă. Are termostat, când în cameră se ajunge la temperatura setată, acesta se oprește. În 60 de minute el merge cam 30 de minute.
  2. Aparatele de aer condiționat necesită igienizare – pentru că trag aer din exterior, vă dați seama că pe măsură ce trece timpul, aerul care întră în interior începe să miroasă. Nu vă speriați, există soluții de igienizare care vor elimina această problemă cauzată de bacterii bineînțeles.
  3. Aparatele de aer condiționat pot să te îmbolnăvească – dacă exagerezi sau dacă ți-l pui să-ți bată în cap, mai mult ca sigur o să răcești așa că dacă ai de gând să faci pentru prima dată o asemenea achiziție, gândește-te din start în ce loc îl pui ca să nu fie proleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here