Acasă Blog Nici donația nu mai e ce-a fost

Nici donația nu mai e ce-a fost

214
0
donația

Cândva, oamenii donau altor oamenii cu sufletul curat, cu gândul pur, pentru fericirea de a ajuta. Astăzi, cei care donează o fac doar ca să li se menționeze numele pe la TV ori pe Facebook, în funcție de sumă, bineînțeles. Am auzit recent de acea companie IT din România care a donat 1 milion de euro pentru catedrala arsă din Franța. Am un mesaj pentru dumnealor: să vă fie rușine fraților.

Dacă tot vă dau banii afară din casă, puteați face ceva pe la noi pe aici, dar na, nu v-ar fi pomenit nimeni pe la ProTV, nu exista reclamă pentru voi. Ar fi existat probabil copii care ar fi avut o șansă nouă la viață, ar fi existat părinți în culmea fericirii că ai lor copii poate vor trăi. Acum, există doar ură pentru voi venită din partea celor care au auzit de voi cu această ocazie. Dar na, ați vrut publicitate.

Să vă fie rușine fraților, că meritau francezii. Da, francezii ăia care ne ridiculizează pe la TV și care din țigani și cerșetori nu ne scot. Și noi donăm milioane de euro pentru ei. De fapt, nu a donat nimeni. Niște indivizi nu prea înțelepți au crezut că-și pot face reclamă gratuit pe seama acestui eveniment. Și au reușit, acum, în ciuda afacerii lor prospere, au frigiderul plin de carne. Să vă fie de bine, nu mai sunteți nevoiți să cumpărați cu ocazia Sf. Paști. Poate vă ajunge până la Crăciun…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here