Acasă Blog Despre țeapa cu produsele de igienă

Despre țeapa cu produsele de igienă

170
0
produsele de igienă

Am ajuns întâmplător pe Facebook la o reclamă la ceva aparat de bărbierit Philips despre care 90% dintre oamenii care lăsau comentarii, aveau o părere destul de proastă. Unii achiziționaseră produsul și erau foarte nemulțumiți de el, efectiv nu funcționa cum trebuie.

Atunci, am zărit prin comentarii o chestie destul de interesantă: cei de la Philips au spus cuiva care nu era nemulțumit că nu poate să beneficieze de returnarea banilor întrucât returul aparatelor destinate igienei personale nu se poate face.

Păi din punctul meu de vedere, asta nu e altceva decât o mega țeapă. Adică eu mă apuc, fac un aparat de bărbierit pentru care cer o grămadă de bani gen 300 de lei.

Și-l fac suficient de prost cât să nu-l poată folosi nimeni. Și când oamenii vin la mine cu jalba-n proțap că le-am vândut un rahat ce nu poate fi folosit, să le râd în față spunându-le că este produs destinat igienei personale și că nu poate fi returnat. Incredibil fraților.

Mie mi s-ar părea normal ca cei de la Philips să dea oamenilor banii înapoi și să arunce produsul folosit returnat, doar nu-i obligă nimeni să le repună în vânzare sau ceva de genul. Cred că trebuie reglementată problema asta a returului de produse destinate igienei personale căci pe bune, mă apuc și eu să fac un aparat de-ăsta bun de nimic. Și când or veni oamenii cu nemulțumiri, le tai macaroana.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here