Acasă Blog De unde au românii bani?

De unde au românii bani?

220
0
bani

Nimeni nu știe, este poate unul dintre cele mai mari mistere ale umanității, după sursa vieții și conștiința umană. Nimeni nu știe de unde au românii bani dar cert este că prin toată țara, fel de fel de „investitori” vor să profite de această „bogăție”. Iată, se mai construiește un hipermarket în Severin. Unde? Lângă alt hipermarket, unde alt undeva? În Orașul Foamei, Drobeta Turnu Severin, oraș aflat în continuă depopulare din pricina lipsei locurilor de muncă plătite decent, se construiesc locuri de tocat banii.

Să fie oare banii celor care au plecat la muncă în străinătate și care acum trimit acasă, celor rămași să-i toace? Cine știe, e posibil.  Iată că se mai construiește un hipermarket la noi la Severin. Nu ajunge Carrefour + 10 Carrefour de-astea mai mici de cartier, Cora, Kaufland, vreo 5 Penny, vreo 5 Profi, Brico Depot, Dedeman, 2 x Jysk și așa mai departe. Cam ăsta e specificul orașului: multe locuri în care oamenii pot să toace banii, puține locuri în care oamenii pot să muncească astfel încât să aibă de tocat.

Prin alte orașe când mergi pe bulevarde sau prin alte zone importante vezi biblioteci, muzee, pe la noi vezi magazine și păcănele, eventual case de pariuri sportive. Se vede cât de mult le place oamenilor munca și cultura după entitățile comerciale aflate la poalele blocurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here