Acasă Blog Copertine retractabile – avantaje și dezavantaje

Copertine retractabile – avantaje și dezavantaje

134
0
copertine retractabile

În ultimii ani a apărut o modă prin București, în branșa celor care întrețin sau deschid un business bazat pe comerț în special, și care beneficiază de vad stradal: copertine retractabile. Le vedem tot mai des prin capitală, reușesc de multe ori să aducă o pată de culoare frumoasă blocurile la parterul cărora s-au instalat entitățile comerciale care decid să investească în asemenea accesorii.

Ei bine, trebuie să știm că aceste copertine retractabile au atât avantaje cât și dezavantaje. Plusuri și minusuri pe care le vom discuta și noi în cele ce urmează, așa că dacă dețineți un magazin cu vad stradal și vă doreați demult să montați o astfel de copertină, stați aproape, este un articol care vă va ajuta să luați o decizie. Haideți așadar să vedem care sunt avantajele și dezavantajele acestor copertine retractabile.

Copertine retractabile – avantaje

  • Magazin mai răcoros pe timp de vară – aceste copertine retractabile sunt foarte bune pentru magazinele așezate pe răsărit, pentru magazinele care au vitrine înalte ce transformă incintele pe timp de vară în adevărate cuptoare. Copertinele vor oferi o protecție solară foarte bună.
  • Magazin mai luminos toamna și iarna – fiind retractabile, vor putea fi retrase lângă perete pe timp de toamnă sau de iarnă când temperaturile din termometre sunt mici iar nevoia de lumină naturală este mare.
  • Economie la cheltuielile de întreținere – spuneam mai devreme faptul că pe timp de vară, aceste copertine retractabile reușesc să mențină incinta magazinului mai răcoroasă. Acest lucru va duce evident la un consum redus de energie electrică atunci când vine vorba despre răcirea cu aparatul de aer condiționat.
  • Protecție împotriva nesimțirii oamenilor – fiind amplasat la parterul unui bloc, oamenii care locuiesc deasupra au prostul obicei să arunce pe trotuar fel de fel de gunoaie. Aceștia nu mai aruncă dacă văd că sub ei exist copertine retractabile iar proprietarii de magazine nu mai sunt nevoiți să adune după ei.
  • Aspect exterior mult îmbunătățit – trebuie să recunoaștem faptul că aspectul exterior este mult îmbunătățit de aceste copertine. De fapt se schimbă aspectul unui simplu apartament atunci când instalăm copertine balcon, d-apăi atunci când venim cu zeci de metri pătrați de copertine retractabile.
  • Posibilitatea de a crea un punct de reper – ați văzut cum obișnuiesc oamenii să-și dea întâlnire sau să se îndrume unul pe altul în funcție de unele copertine terase? Sunt viu colorate și ușor de identificat. Așa va fi și în cazul unor copertine retractabile instalate la parterul blocurilor.
  • Rezistență împotriva vânturilor puternice – dacă copertinele clasice de tip marchiză sunt uneori umflate și distruse de vânturile puternice, copertinele retractabile pot fi strânse lângă zid.
  • Prețurile sunt destul de mici – deși multă lume are impresia că aceste copertine retractabile costă o avere, în realitate nu este deloc așa. Ele reprezintă o soluție chiar ieftină pentru toate problemele de mai sus.

Copertine retractabile – dezavantaje

  • Necesită operare manuală zilnică – spuneam mai devreme faptul că aceste copertine retractabile nu pot fi rupte de vânt, că ele pot fi operate manual de către angajații magazinului și trase lângă zid în caz de nevoie. Ei bine, dacă cumva oamenii uită de ea, din pricina dimensiunii și construcției, sunt șanse mari să zboare. Din acest motiv este recomandată magazinelor care au în echipaj oameni serioși și responsabili care nu uită de copertină seara.
  • Materialul este mai dificil de curățat – fiind retractabile, este clar că singurul material care poate fi folosit este pânza. Materialul textil este destul de dificil de curățat iar acest lucru trebuie luat în calcul la achiziție.

De unde putem cumpăra copertine retractabile

În București, cele mai bune recomandări le au cei de la închideriterase.ro. În cazul în care vă interesează astfel de copertine retractabile, trebuie să luați legătura cu ei să stabiliți exact dimensiunea și opțiunile. Prețul diferă evident în funcție de multe aspecte, nu doar de dimensiune. De asemenea, ar fi bine să vă grăbiți să le comandați și să le montați pentru că în curând băieții vor deveni foarte aglomerați. Pe timpul verii toată lumea vrea să umbrească așa că un pic de prevenție s-ar putea să fie o alegere foarte bună.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here