Acasă Blog Bătaia de joc ANAF continuă

Bătaia de joc ANAF continuă

159
0
anaf

Vă povesteam anul trecut despre bătaia de joc a celor de la ANAF, care nu-și fac treaba la timp atunci când vine vorba despre emiterea deciziilor de impunere, care mi-au trimis o regularizare la pensii de vreo 3000 de lei atunci pentru anul 2017 deși în 2018 am fost de vreo 4-5 ori pe la ei cu diverse treburi și mi s-a spus de fiecare dată că sunt la zi cu dările. Ei bine, iată că au reușit să se cace în Paștele meu cu brio, după ce în decembrie mi-au trimis pe nepusă masă acea decizie de impunere din 2017 în preajma Crăciunului. Anul acesta au trimis în luna aprilie 2 decizii de impunere.

Este una de la Sănătate din 2015 în valoare de aproximativ 700 de lei și una de la Sănătate și Pensii din 2016 în valoare de 1600 lei sau ceva de genul. Mie mi se pare incredibil fraților, am impresia că cei de la guvernare și-au pus în gând să ne stoarcă de bani pe proștii care încă am rămas în țară și care am luat din ce în ce mai greșita decizie de a face lucrurile corect și cinstit, declarând veniturile și toate cele.

Că mă uit până la urmă și la combinatorii de pe OLX, ori la samsarii auto. Nu declară niciodată nimic și nu le vine niciodată nimic de plată din urmă cu 4-5 ani de la ANAF, sunt mult mai liniștiți și mai bogați decât prostul de mine, care încearcă întotdeauna să fie corect.

N-ai cu cine frate, și n-ai de ce din moment ce instituțiile statului pe care tu demonstrezi că le respecți prin faptul că-ți plătești la timp taxele și impozitele, se pișă pe tine în cel mai interesant mod posibil, cu decizii de impunere trimise pentru activitate din 2015 și 2016.

Sunt niște ani pe care și să vreau nu-i mai pot verifica, cine naiba știe ce s-a plătit sau ce s-a făcut în 2015? Suntem în 2019 fraților, au trecut 4 ani de atunci.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here