Acasă Blog Aș da o lege care să oblige hipermarketurile să aibă toate casele...

Aș da o lege care să oblige hipermarketurile să aibă toate casele deschise

218
0
supermarket

Pe bune, de ce să-și bată ele joc de noi mereu, de cetățenii care le aduc profituri uriașe. Au venit din țări străine și vor să facă munți de bani pe seama noastră. Și cum vor să facă asta? Și umilindu-ne!

Umilința asta cu statul la coadă la cei cărora le bagi bani în buzunare ar trebui reglementată de lege. Nu știu, ceva de genul „Orice supermarket/hipermarket atât timp cât este echipat cu mai mult de o casă de marcat, să existe operatori pentru toate celelalte”. Adică dacă un hipermarket are 20 de case, indiferent de volumul de clienți, să fie toate deschise, la toate să fie casieri.

Nu ca acum, când există la Dedeman de exemplu 8 case de marcat iar în realitate doar 2 funcționează, la ele făcându-se o coadă până în fundul magazinului. Nu se poate așa ceva. Da, dacă magazinele astea ar da românilor ceva la prețuri foarte bune, sau chiar gratis, aș înțelege atitudinea asta. Când se fac acte de caritate nu poți să ai pretenții. Culmea e că noi stăm la coadă să cumpărăm niște alimente mult mai scumpe ca-n străinătate.

Bătaia asta de joc ar trebui sancționată din punct de vedere legal, dacă ar exista un stat care să țină cu cetățeanul, care să se gândească și la cetățean.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here