Acasă Blog Românul nu se poate despărți de România

Românul nu se poate despărți de România

98
0
țară săracă

Oricât de departe ar pleca românul, acesta nu se poate despărți de România. Eu unul am ajuns la concluzia asta după ce am urmărit foarte mulți vloggeri români plecați ori la studii afară, ori la muncă în străinătate.

Foarte multi dintre ei continuă să facă vlog-uri în română, cu toate că se află de ani buni în străinătate. Aceștia nu vor să se rupă de România indiferent cât de mult au înjurat și încă înjură această țară în care cică ei nu s-au putut realiza.

Prieteni străini majoritatea acestor vloggeri nu-și fac, nu se pot integra în rândul celor care au altă mentalitate față de a lor. Ei se integrează numai în comunitățile românești despre care ajung să vorbească numai de rău, în principal că „în străinătate, cel mai mare dușman al românului este tot românul”.

Și cu toate acestea, cu toate că dă de trai mai bun, sau cel puțin așa insinuează el prin vloguri, cu toate că lucrurile sunt frumoase și roz dincolo, sau cel puțin așa insinuează ei prin vloguri, cu toate că se plâng că România e încă o țară de rahat și că prin străinătate sunt săpați tot de români, nu încetează să se desprindă de această țară.

Păi măi fraților, dacă România e așa nașpa și oribilă de v-a făcut să plecați, luați-o fraților de la zero dincolo, integrați-vă, învățați limba țării respective, ștergeți conturile de Facebook românești și nu mai vorbiți niciodată limba!

Evident, nimeni nu poate să facă asta pentru că românul, în orice colț de lume ar fi, nu se poate despărți de România lui.

DISTRIBUIȚI
Nu sunt blogger, nici nu am intentia... Dar cred ca blogosfera poate face lumea un loc mai bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here