Acasă Blog Încă o picătură care va umple curând paharul

Încă o picătură care va umple curând paharul

282
0

Deși mulți dintre prietenii mei și-au făcut bagajul și s-au cărat dracului din rahatul ăsta de țară, eu am vrut să par mai cu moț. Am zis că eu vreau să reușesc aici la mine. Și am reușit, o perioadă. Problema e că încep să se adune evenimente care nu prea au de-a face cu bunăstarea financiară dar care mă fac să mă simt ca un fraier pentru că am ales să rămân. Este vorba bineînțeles de relația mea cu statul.

Astăzi a venit o decizie de impunere de la ANAF, din 2015 fraților. La CASS dacă nu mă înșel. Voi vă dați seama cu ce se ocupă oamenii ăștia? Deși mi-a venit regularizare în 2016, că așa vine la P.F.A., se pare că există niște oameni interesanți pe la ANAF care nu au altceva de făcut decât să ia datoriile cetățenilor de acum 4-5 ani la recalculat. Evident, am de dat bani, doar nu credeți că au recalculat în favoarea mea.

Deși am zis că e bine pe la noi, că e ok și în România dacă te zbați un pic, începe să se umple paharul și la mine. Mi-e frică de faptul că în curând am să închid și eu tot ce am, bagajele la ușă și la revedere. Chiar nu e posibil așa ceva, când îți e lumea mai dragă, deși ani de zile ți-ai plătit taxele la timp la stat și ți s-a spus anual că ești la zi cu datoriile, după 4-5 ani să apară ceva de plată. E incredibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here